Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
31.07.2017, 07:42

Peta pobeda Metalca u Kini

č: | fb:
Metalac je na turneji u Kini zabelžio i petu pobedu protiv svojih domaćina sa kojima je igrao u nekoliko gradova, u tri provincije najmnogoljudnije zemlje na planeti. Ovoga puta sa 83:73.
 
 
Valjevski košarkaši se, avionom preko Istanbula, vraćaju u Srbiju, gde se očekuju sutra. Trener Mika Poček, koji nije po savetu lekara putovao u Kinu će posle nekoliko dana odmora početi pripreme za novu sezonu u KLS, a sa predsedikom kluba Duškom Đukanovićem odlučiće ko će bitiu Metalcu.
 
 

Baljkovi "saigrači" bolji od "drugara"

 
 
U humanitarnoj utakmici, pred oko 300 gledalaca na stadionu Krušik, nekadašnji saigrači tragično nastradalog Zorana Baljka (1995-2016) pobedili su njegove drugare sa 4:1 (1:0). Strelci su bili Stojić 3 i Đukić za saigrače, a Sofronić za drugare.
 
 
Viđena je lepa igra u emotivnoj atmosferi u kojoj su na jednoj strani bili Vojisavljević, Gentić, StevanovićStefan i Aca Ilić, Stjelja, Stojić, a na drugoj Čočović, Petrović, Petrašević,Prokić, Đermanović, Kosić, Leontijevič... Kao treneri vodili su ih Čobanja Jovanović i Braca Radenković. Sudio je Vladimir Nikolić.
 
 

Završena Letnja basket liga

 
Najbolja ekipa na Letnjoj basket ligi bila je "Pekara Mirona", koja u finalu sa 2:0 (21:14, 21:10) pobedila ekipu "Damjan Dača Dragojlović". Odlučila je visina Dujkovića, Hukića i Ćirovića protiv nespornog basketaškog znanja Panića, Rakića, Pajića i Kaljevića.
 
 
Najbolji "trojkaš" bio je talentovani junior Kovačević, ponikao u Studentu, gde mu je i otac nekada uspešno igrao, a sada se lomi između Partizana, Mege ili odlaska u inostranstvo.
 
 
Tribnine na igralištu Studenta pored Ljubostinje bile su pune, u nekoliko kategorija učestvovalo je 60 ekipa, a igralo se po pravilima "basketa tri na tri", nove olimpijske discipline-

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 9 sati 18 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 14 sati 28 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara