Šah (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Šah (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
05.09.2017, 19:45

Očekivani poraz od Itake

č: | fb:
VŠK je poražen od Itake sa 2:4 u 5. kolu Ekipnog prvenstva Srbije u šahu, koje se igra u Rumi. Poraz je bio očekivan, pa se ponovo odmarao rumunski vm Lupulesku, a u postavi je bio mladi Radoja na šestoj tabli.
 
 
Da poraz bude častan pobrinuli su se vm Milanović, koji je na prvoj tabli pobedio Ivaniševića i mladi fm Ivić, koji je na trećoj ploči iznenadio ruskog vm Oparina!
 
 
Milanović i Ivanišević povukli su 101 potez u verovatno najdužoj partiji do sada na turniru, a reprezentativac je tek tada predao iako je i pacerima bilo jasno da sa dva pešaka manje u skakačkoj završnici ne može da spase remi!
 
 
Poraženi su Arsović od Inđića, najsigurniji igrač do sada Božić od Vučkovića za samo 21 potez, Popović od Vučinića, a Radoja od Šarenca. 
 
 
U vrhu i dnu tabele nema bitnih promena, Crvena zvezda, koja igra bez stranaca, osvojila je prvi bod, a u vođstvu je i dalje Jugović iz Kaća. U 6. kolu, u sredu od 15.30 sati, VŠK igra protiv Sloge iz Kraljeva, koja je do sada iznenadila domaći Sloven.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 1 sati 46 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 2 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 1 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara