Ekipno prvenstvo Srbije  (foto: www.serbiachess.net)
Ekipno prvenstvo Srbije (foto: www.serbiachess.net)
06.09.2017, 18:57

VŠK i Sloga remizirali

č: | fb:
Valjevci i Kraljevčani remizirali su večeras 3:3 u 6. kolu Ekipnog prvenstva Srbije u šahu, koje se igra u Rumi. Sloga je bezbedna u sredini tabele, a VŠK je sve bliži opstanku u Prvoj ligi Srbije.
 
 
Svih šest partija završeno je remijem, što liči na "vezane remije" (dogovor kapitena ekipa), a najduže su igrali velemajstori Dača Milanović i Miša Pap. Podela poena i viđena je i u partijama Lupulesku-Banuš, Arsović-Brenjo, Ivić-Luković, Božić-Marinković i Popović-Simonović. 
 
 
Posle 3:3 sa Crvenom zvezdom Jelica iz Goračića u Guči otpala je iz trke za prvo mesto, a nerešen rezultat viđen je i u meču Omladinac (Banovci)-Naftagas (Elemir), s tim što je u ovim mečevima bilo i odlučenih partija.
 
 
Vodi Jugović iz Kaća, ispred Slovena iz Rume i beogradske Itake, na začelju su Zvezda, Omladinac, Gliga iz Pančeva i OŠK Paraćin, dok su Novosađani, Kraljevčani i Jelica sigurni u sredini, a Naftagas i VŠK nisu još prebrinuli sve brige.
 
U
7. kolu, sutra od 15.30 sati, VŠK igra važan meč protiv Omladinca iz Novih Banovaca. Turnir se završava 11. septembra posle 11 kola po jednokružnom Bergerovom sistemu, svako sa svakim.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...