VK Valjevo - Crvena zvezda (foto: VK Valis)
VK Valjevo - Crvena zvezda (foto: VK Valis)
23.03.2018, 21:39

Zvezda bolja u Petnici

č: | fb:
U poslednjem kolu Regionalne A-2 lige u vaterpolu Crvena zvezda je pobedila VK Valjevo večeras u Petnici sa 11:5 (1:1, 4:1, 3:1, 3:2) i potvrdila prvo mesto i plasman u viši rang, dok su domaći osvojili sedmo mesto u konkurenciji devet klubova iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. 
 
 
Utakmica je trebalo da se igra sutra ali je na molbu crveno-belih, koji putuju u Egipat na pripreme, pomerena za večeras.
 
 
Rezultat Valjevaca protiv ekipe, koju kao trener vodi trofejni selektor Dejan Savić, posve je prihvatljiv jer je bilo perioda dobre, ravnopravne igre. 
 
 
Golove za domaće postigli su Bosić 2, a Rackov, Matović i Gligorijević po 1. Kod Zvezde dvostruki strelci bili su Peković, Njegovan, Nikolov i Stojanović, dok su po jedan gol dali Martinović, Ilić i Tanasković.
 
VK Valjevo - Crvena zvezda

VK Valjevo - Crvena zvezda (Foto: VK Valjevo)

Od 31. marta počinje državno prvenstvo kroz Superligu Srbije sa osam klubova. Zbog toga što se balon na petničkom bazenu skida 8. maja, a prvenstvo traje do 6. juna, VK Valjevo će prve četiri utakmice igrati kao domaćin - sa Vojvodinom, Zvezdom, Nišlijama i Šapčanima. 
 
 
U SLS još igraju Partizan, Radnički KG i Zemun. Nema plej-ofa, šampion će biti ekipa koja osvoji najviše bodova tokom 14 kola.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 16 sati 35 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 23 sati 31 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara