Registracija Prijava preko FB
Finalisti Tomislav Jotovski i Maxime Janvier  (foto: Đorđe Đoković)
Finalisti Tomislav Jotovski i Maxime Janvier  (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 20:24

Maxime Janvier pobednik Slice opena

č: | fb:

Francuz Maxime Janvier je pobednik open turnira fjučers serije koji je igran u Valjevu u organizaciji teniskog kluba Slice. Mladi Francuz je sa 2:0 (7:6,7:6)  pobedio  makedonskog tenisera Tomislava Jotovskog. Finalni meč je trajao 2 časa i 40 minuta, a Francuz je dobio oba seta u taj brejku.

Maxime Janvier 

Maxime Janvier (Foto: Đorđe Đoković)

Maxime Janvier ima 17 godina, pokazao je odličan tenis, pobedivši i bolje rangirane igrače. Osim novčane nagrade od 1600 dolara i pehara, pobednik Slice open turnira, koji se igrao za nagradni fond od 10.000dolara, Maxim Janvier osvojio je i deset ATP bodova.

U konkurenciju muških dublova, pobednici su mađarski par Levent Godri -Peter Nađ koji su u petak u finalnom meču bili bolji od crnogorsko-italijanskog dubla Ljubomir Čelebić-David Melkior rezultatom 3-6, 6-4 (10-8).

Na turniru su nastupila i dva domaća igrača iz Teniskog kluba Slice. Mladi i talentovani Filip Blagojević nije uspeo da prođe kvalifikacije, dok je Vladimir Ćosić eliminisan u prvom kolu.

Tomislaa Jotovski

Tomislaa Jotovski (Foto: Đorđe Đoković)

Prvi fjučers koji je igran u Valjevu, od 19.do 28. jula na tenis terenima TK Slice, okupio je 32 igrača u singlu i 16 u dublu  iz Japana, SAD, Čilea, Bugarske, Rumunije, Italije, Mađarske, Francuske, Velike Britanije, Australije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Teniseri koji su boravili u našem gradu, zadovoljni su organizacijom turnira, kao i brojni posetioci koji su imali priliku prvi put u Valjevu da prate open turnir.

Publika na turniru

Publika na turniru (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu Pre 6 sati 46 minuta

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 1 komentar

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije Pre 14 sati 17 minuta

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...