Finalisti Tomislav Jotovski i Maxime Janvier  (foto: Đorđe Đoković)
Finalisti Tomislav Jotovski i Maxime Janvier  (foto: Đorđe Đoković)
27.07.2014, 20:24

Maxime Janvier pobednik Slice opena

č: | fb:

Francuz Maxime Janvier je pobednik open turnira fjučers serije koji je igran u Valjevu u organizaciji teniskog kluba Slice. Mladi Francuz je sa 2:0 (7:6,7:6)  pobedio  makedonskog tenisera Tomislava Jotovskog. Finalni meč je trajao 2 časa i 40 minuta, a Francuz je dobio oba seta u taj brejku.

Maxime Janvier 

Maxime Janvier (Foto: Đorđe Đoković)

Maxime Janvier ima 17 godina, pokazao je odličan tenis, pobedivši i bolje rangirane igrače. Osim novčane nagrade od 1600 dolara i pehara, pobednik Slice open turnira, koji se igrao za nagradni fond od 10.000dolara, Maxim Janvier osvojio je i deset ATP bodova.

U konkurenciju muških dublova, pobednici su mađarski par Levent Godri -Peter Nađ koji su u petak u finalnom meču bili bolji od crnogorsko-italijanskog dubla Ljubomir Čelebić-David Melkior rezultatom 3-6, 6-4 (10-8).

Na turniru su nastupila i dva domaća igrača iz Teniskog kluba Slice. Mladi i talentovani Filip Blagojević nije uspeo da prođe kvalifikacije, dok je Vladimir Ćosić eliminisan u prvom kolu.

Tomislaa Jotovski

Tomislaa Jotovski (Foto: Đorđe Đoković)

Prvi fjučers koji je igran u Valjevu, od 19.do 28. jula na tenis terenima TK Slice, okupio je 32 igrača u singlu i 16 u dublu  iz Japana, SAD, Čilea, Bugarske, Rumunije, Italije, Mađarske, Francuske, Velike Britanije, Australije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Teniseri koji su boravili u našem gradu, zadovoljni su organizacijom turnira, kao i brojni posetioci koji su imali priliku prvi put u Valjevu da prate open turnir.

Publika na turniru

Publika na turniru (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 18 sati 37 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara