Reprezentacija Srbije (foto: ossrb.org,)
Reprezentacija Srbije (foto: ossrb.org,)
09.08.2018, 07:01

Srbija lako sa Albanijom

č: | fb:
U 2. kolu A grupe Odbojkaške balkanijade, igranom večeras u Valjevu, kadeti Srbije bili su ubedljivo bolji od vršnjaka iz Albanije i pobedili sa 3:0 (25:13, 25:15, 25:16).
 
 
Izabranici selektora Mačužića, koji su zvršne pripreme imali na Ubu, povremeno su se opuštali zadovoljni vođstvom, pa su se gosti iz Albanije rezultatski približavali. Usledila bi potom serija "orlića" za vraćanje stvari u normalu.
 
 
U jučerašnjem derbiju Rumuni su sa 3:2 dobiliBiH, pa će sutrašnja utakmica Srbija-Rumunija, od 17.45 sati, odlučivati o prvom mestu u grupi A. U grupi B, u utorak je Turska pobedila Crnu Goru sa 3:0. 
 
 
U petak i subotu igraju se utakmice za konačni plasman, a finalni susret na programu je u Hali sportova od 20.00 časova. Prema prognozama stručnjaka, očekuje se duel Turska-Srbija. 
 
 
Zlatnu medalju osvojenu prošle godine u Leskovcu brane naši kadeti. Ovoga puta igra i Moldavija, a ne učestvuju Grci i Bugari.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 3 sati 48 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 5 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 58 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 1 komentar

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 3 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara