Kadeti Srbije (foto: www.ossrb.org)
Kadeti Srbije (foto: www.ossrb.org)
11.08.2018, 19:23

Srbiji srebrna medalja

č: | fb:
Srbija nije uspela da odbrani zlato iz Leskovca, osvojeno 2018-te, na Kadetskoj odbojkaškoj balkanijadi, koja je večeras završena u Valjevu. Turska je pobedila sa 3:0 (25:10, 25:19, 25:12). Treća je Rumuija posle pobede nad Moldavijom od 3:0, peta je BiH koja je bila bolja od Albanije sa 3:1, dok je sedma Crna Gora.
 
 
Prognoze stručnjaka su se obistinile, Turci imaju najbolju eipu. Srbija je večers bila ravnopravna samo u drugom setu u kojem je vodila do 8:8. U prvom i trećem setu, u igri bez igre, "orlići" nisu imali čemu da se nadaju jer se samo postavljalo pitanje razlike kojom će mladi turski odbojkaši trijumfovati.
 
 
Završnim utakmicama prisustvovao je i Zoran Gajić, predsednik OSS, ne tako davno trofejni selektor naših seniora sa braćom Grbić, na čelu. Gajić je toko prepodneva posetio Valjevsku pivaru i direktoru Aleksandru Rajevcu uručio skroman poklon u znak zahvalnosti za pomoć u organizaciji turnira.
 
 
Valjevci mogu biti zadovoljni igrama tehničara Bojana Jevtovića, člana novog superligaša VA 014.
 
 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 19 sati 20 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 9 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.