Registracija Prijava preko FB
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
30.07.2014, 10:42

Sportske igre mladih

č: | fb:

Danas će u Valjevu biti održane Sportske igre mladih na sportskim terenima Poljoprivredne škole. Prvi krug igara, čiji je pokrovitelj predsednik Vlade Aleksandar Vučić, već je održan u 18 gradova, a u drugom krugu su gradovi i opštine koji su bili zahvaćeni poplavom. Pored Valjeva učestvovaće mladi iz Uba, Obrenovca i Ljiga.

Sportski dan počinje od 16 časova takmičenjima koja su organizovana u četiri discipline fudbal, basket, izmedju dve vatre i atletika na 60 metara. U slučaju kiše fudbalske utakmice biće igrane u sali Prve osnovne škole, dok će ostala takmičenja biti organizovana u sali Poljoprivredne škole.

Sportske igre mladih se po prvi put ove godine organizuju u Srbiji, do sada je učestvovalo oko 12.000 mladih, za razliku od Hrvatske gde se održavaju već 18 godina i Bosne gde su prvi put organizovane pre četiri godine. Za pobednike na Sportskim igrama obezbedjeno je letovanje u trajanju od  sedam dana u Splitu . 

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 1 sati 40 minuta

Ringe ringe raja...

"Lopov počinje tako što predstavlja da laž liči na istinu, a završava time što istina liči na laž", Balzak....

Dnevnik Diane Budisavljević (foto: )
Valjevske filmske susrete otvara Pre 21 sati 46 minuta

Dnevnik Diane Budisavljević

Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.