Registracija Prijava preko FB
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
30.07.2014, 10:42

Sportske igre mladih

č: | fb:

Danas će u Valjevu biti održane Sportske igre mladih na sportskim terenima Poljoprivredne škole. Prvi krug igara, čiji je pokrovitelj predsednik Vlade Aleksandar Vučić, već je održan u 18 gradova, a u drugom krugu su gradovi i opštine koji su bili zahvaćeni poplavom. Pored Valjeva učestvovaće mladi iz Uba, Obrenovca i Ljiga.

Sportski dan počinje od 16 časova takmičenjima koja su organizovana u četiri discipline fudbal, basket, izmedju dve vatre i atletika na 60 metara. U slučaju kiše fudbalske utakmice biće igrane u sali Prve osnovne škole, dok će ostala takmičenja biti organizovana u sali Poljoprivredne škole.

Sportske igre mladih se po prvi put ove godine organizuju u Srbiji, do sada je učestvovalo oko 12.000 mladih, za razliku od Hrvatske gde se održavaju već 18 godina i Bosne gde su prvi put organizovane pre četiri godine. Za pobednike na Sportskim igrama obezbedjeno je letovanje u trajanju od  sedam dana u Splitu . 

Aktuelno

Podrška za Aleksandra na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu u Valjevu Pre 5 sati 58 minuta

Podrška za hrabrog Aleksandra Obradovića

Ovo nije miting, niti je protest, ovde se ne prebrojavamo, ovde su hrabri ljudi koji su došli da pruže podršku i da iskažu poštovanje hrabrom radniku "Krušika" Aleksandru Obradoviću, rečeno je na...  · 1 komentar

Lokalizovan požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije Pre 13 sati 29 minuta

Požar nakon prodaje "Nove Srbijanke"

Od jutros "plamena više nema na objektima Nove Srbijanke tako da je požar u završnoj fazi likvidacije". Istraga će pokazati po čijem nalogu su sečene instalacije u preduzeću koje je pre tri dana...