Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
30.07.2014, 10:42

Sportske igre mladih

č: | fb:

Danas će u Valjevu biti održane Sportske igre mladih na sportskim terenima Poljoprivredne škole. Prvi krug igara, čiji je pokrovitelj predsednik Vlade Aleksandar Vučić, već je održan u 18 gradova, a u drugom krugu su gradovi i opštine koji su bili zahvaćeni poplavom. Pored Valjeva učestvovaće mladi iz Uba, Obrenovca i Ljiga.

Sportski dan počinje od 16 časova takmičenjima koja su organizovana u četiri discipline fudbal, basket, izmedju dve vatre i atletika na 60 metara. U slučaju kiše fudbalske utakmice biće igrane u sali Prve osnovne škole, dok će ostala takmičenja biti organizovana u sali Poljoprivredne škole.

Sportske igre mladih se po prvi put ove godine organizuju u Srbiji, do sada je učestvovalo oko 12.000 mladih, za razliku od Hrvatske gde se održavaju već 18 godina i Bosne gde su prvi put organizovane pre četiri godine. Za pobednike na Sportskim igrama obezbedjeno je letovanje u trajanju od  sedam dana u Splitu . 

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 16 sati 47 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara