Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
Sportski tereni u Poljoprivrednoj školi (foto: Đorđe Đoković)
30.07.2014, 10:42

Sportske igre mladih

č: | fb:

Danas će u Valjevu biti održane Sportske igre mladih na sportskim terenima Poljoprivredne škole. Prvi krug igara, čiji je pokrovitelj predsednik Vlade Aleksandar Vučić, već je održan u 18 gradova, a u drugom krugu su gradovi i opštine koji su bili zahvaćeni poplavom. Pored Valjeva učestvovaće mladi iz Uba, Obrenovca i Ljiga.

Sportski dan počinje od 16 časova takmičenjima koja su organizovana u četiri discipline fudbal, basket, izmedju dve vatre i atletika na 60 metara. U slučaju kiše fudbalske utakmice biće igrane u sali Prve osnovne škole, dok će ostala takmičenja biti organizovana u sali Poljoprivredne škole.

Sportske igre mladih se po prvi put ove godine organizuju u Srbiji, do sada je učestvovalo oko 12.000 mladih, za razliku od Hrvatske gde se održavaju već 18 godina i Bosne gde su prvi put organizovane pre četiri godine. Za pobednike na Sportskim igrama obezbedjeno je letovanje u trajanju od  sedam dana u Splitu . 

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 2 sati 44 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara