Plakat
Plakat
21.12.2018, 08:17

Poklon koncert za jubilej

č: | fb:

Valjevski šahovski klub "Sveti Nikolaj" u nedelju obeležava sedam decenija postojanja i 138 godina igranja ovog sporta u gradu na Kolubari.

 

Celodnevni program počinje u 12 časova u Valjevskoj gimnaziji svečanom akademijom, a potom će gost valjevskih šahista ruski velemajstor Anatolij Karpov, počasni predsednik šahovskog kluba Sveti Nikolaj dr Boško Đukanović i novinar i publicista Branslav Krca Rakić govoriti o značajnim periodima u razvoju kluba. Prema najavi organizatora, očekuje se dolazak i proslavljenih šahista Borislava Ivkova i Aleksandra Matanovića.

 

Nakon akademije, od 14 časova u Grand hotelu bivši šampion sveta Anatolij Karpov odigraće simultanku na dvadesetak tabli sa poznatim ličnostima iz javnog i kulturnog života Srbije, kao i sa Valjevcima, među kojima će biti i najmlađi.

 

U nedelju, u danu obeležavanja jubileja sedam decenija VŠK "Sveti Nikolaj", u Centru za kulturu od 18 časova poklon koncert Nevernih beba, Dade Topića, Yu grupe i Zorana Jevremovića.

 

Zainteresovani mogu besplatne ulaznice podići na dan koncerta na bilatarnici Centra za kulturu od 9 do 10 časova i od 17 do 18 časova.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 48 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...