OK Begrad (foto: OK Valjevo)
OK Begrad (foto: OK Valjevo)
14.09.2020, 15:11

OK “Beograd” pobednik prvog memorijala “Miroslav Aksentijević”

č: | fb:

Na memorijalnom odbojkaškom turniru "Miroslav Aksentijević", koji je za vikend održan u Valjevu, viđena je dobra odbojka. Odsustvo publike nije umanjilo draž neizvesnosti i borbenost ekipa. Na kraju najbolji je bio OK "Beograda" član Super lige Srbije. Beograd je u finalu savladao ekipu domaćina OK "Valjevo" rezultatom 3:0.

 

Valjevke nisu uspele da pruže ozbiljniji otpor beograđankama, a jedan od razloga je i maratonska utakmica protiv crno belih iz Beograda koja se igrala u pet setova u polufinalu turnira.

 

Značajno pojačana ekipa "Spartak" iz Ljiga pokazala je da će biti ozbiljan pretedent za ulazak u Super ligu naredne sezone. Crnobele 011, razvojna ekipa "Partizana" sastavljena od mladih i talentovanih devojaka pokazala je da ovaj klub ima ozbiljnu perspektivu.

 

Snežana Aksentijević uručila pehar kapitenu Tamari Krpović

Snežana Aksentijević uručila pehar kapitenu Tamari Krpović (Foto: OK Valjevo)

Pobednik turnira je OK "Beograd", drugo mesto osvojio je OK "Valjevo", treće mesto zazele su odbojkašice "Spartaka" iz Ljiga, dok su četvrte na memorijalnom odbojkaškom turniru "Miroslav Aksentijević" bile "Cnobele 011 –Partizan" iz Beograda.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 26 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara