Registracija Prijava preko FB
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2020, 09:19

"Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina"

č: | fb:

Nakon pisanja Kolubarskih.rs da će, prema nezvaničnim saznanjima, glavni urbanista Valjeva biti Jasna Mićić, diplomirani arhitekta iz Lazarevca, koja je trenutno glavni urbanista Lajkovca, našoj redakciji javila se Jasna Mićić.

 

U mejlu, koji je naslovila, "Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina", Mićić nije demantovala da će biti glavni urbanista Valjeva, a svoju vezu sa Valjevom i ljubav prema gradu objansila je time što je plesni trener i što ima plesnu školu RMP.

 

"Mislim da nije u redu da me pominjete u bilo kom kontekstu, jer još uvek ne postoji nijedna odluka u kojoj se pominje moje ime. Možete da pišete da sam prisutna u Valjevu kao plesni trener, još malo pa 30 godina i da je kroz našu plesnu školu RMP prošlo nekoliko hiljada dece, sada odraslih ljudi", napisala je u mejlu Jasna Mićić kao odgovor na nezvaničnu informaciju Kolubarskih.rs da u Valjevo dolazi glavni urbanista iz Lazarevca preko Lajkovca i da će to biti Jasna Mićić.

 

Mićić nam je uz objašnjenje da je plesni trener i da je sa školom plesa prisutna u Valjevu, mada nam nije jasno u kakvoj su vezi ples i urbanizam, dostavila svoju biografiju.

 

"Zbog uvažavanja Vaše struke šaljem Vam svoju Biografiju, koja će izgledati tako ukoliko me imenuju za glavnog urbanistu Valjeva", napisala je.

 

Biografiju sa radnim i životnim iskustvom Jasne Mićić objavićemo kada bude "postojala odluka u kojoj se pominje njeno ime" ili "ukoliko bude imenovana za glavnog urbanistu Valjeva".

Aktuelno

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Valjevo 27.11.2020

U Valjevu 111 novozaraženih

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 27. novembra u 13 časova, u Valjevu je pozitivno još 111 osoba, a u Kolubarskom okrugu još 219.    Od ostalih opština Kolubarskog okruga...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.11.2020

Malo žalosti i mere, mnogo neukusa

Pisana i nepisana istorija, svetska i naša, puna je mudrih izreka. Namenjenih da budu pouke dolazećima, a ne prilika zaveličanje prošlih... Ovom prilikom pomenućemo „Ničeg odviše!“, i spojiti sa...

Opštinska uprava Ub (foto: Dragana Nedeljković)
Rok za prijavljivanje do 4. decembra 27.11.2020

Opština Ub raspisala konkurs za studentske stipendije

Do 4. decembra otvoren je konkurs za dodelu stipendija studentima koji žive na teritoriji opštine Ub. Uslovi za sticanje prava na ovu vrstu podrške u studijskoj 2020/2021. godini nisu se menjali u...

Ispred Kovid ambulante (arhiva) (foto: Đprđe Đoković)
Iz redakcije 25.11.2020

Briga za pacijente, ali i za zdravstvene radnike...

Broj novoobolelih od korona virusa u Valjevu ovih dana gotovo neprekidno raste, u nekoliko navrata je prešao cifru od 100 dnevno, bolnički kapaciteti za kovid pacijente praktično su popunjeni, ali,...