Registracija Prijava preko FB
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2020, 09:19

"Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina"

č: | fb:

Nakon pisanja Kolubarskih.rs da će, prema nezvaničnim saznanjima, glavni urbanista Valjeva biti Jasna Mićić, diplomirani arhitekta iz Lazarevca, koja je trenutno glavni urbanista Lajkovca, našoj redakciji javila se Jasna Mićić.

 

U mejlu, koji je naslovila, "Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina", Mićić nije demantovala da će biti glavni urbanista Valjeva, a svoju vezu sa Valjevom i ljubav prema gradu objansila je time što je plesni trener i što ima plesnu školu RMP.

 

"Mislim da nije u redu da me pominjete u bilo kom kontekstu, jer još uvek ne postoji nijedna odluka u kojoj se pominje moje ime. Možete da pišete da sam prisutna u Valjevu kao plesni trener, još malo pa 30 godina i da je kroz našu plesnu školu RMP prošlo nekoliko hiljada dece, sada odraslih ljudi", napisala je u mejlu Jasna Mićić kao odgovor na nezvaničnu informaciju Kolubarskih.rs da u Valjevo dolazi glavni urbanista iz Lazarevca preko Lajkovca i da će to biti Jasna Mićić.

 

Mićić nam je uz objašnjenje da je plesni trener i da je sa školom plesa prisutna u Valjevu, mada nam nije jasno u kakvoj su vezi ples i urbanizam, dostavila svoju biografiju.

 

"Zbog uvažavanja Vaše struke šaljem Vam svoju Biografiju, koja će izgledati tako ukoliko me imenuju za glavnog urbanistu Valjeva", napisala je.

 

Biografiju sa radnim i životnim iskustvom Jasne Mićić objavićemo kada bude "postojala odluka u kojoj se pominje njeno ime" ili "ukoliko bude imenovana za glavnog urbanistu Valjeva".

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 2 sati 17 minuta

Prelaskom krupnih igrača obično dobijaju svi...

Prelazak Svetislava Basare iz Danas-a u Kurir, da mu nije prethodio raniji ulazak Gordane Čomić u vladu, u obaveštenom delu javnosti izazvao bi zemljotres! Uporediv samo sa nekadašnjim prelaskom...

Konferencija za novinare GrO DS (foto: Đorđe Đoković)
Konferencija za novinare Zorana Jakovljevića Pre 4 sati 3 minuta

Demokrate su imale viziju i plan, a to SNS nema

Novoizabrani predsednik GrO DS Zoran Jakovljević svoju prvu konferenciju za novinare održao je na mostu, koji je pre skoro deset godina opozicija ismevala govoreći da "ne vodi nikuda". "Mi smo...  · 23 komentara