Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2020, 09:19

"Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina"

č: | fb:

Nakon pisanja Kolubarskih.rs da će, prema nezvaničnim saznanjima, glavni urbanista Valjeva biti Jasna Mićić, diplomirani arhitekta iz Lazarevca, koja je trenutno glavni urbanista Lajkovca, našoj redakciji javila se Jasna Mićić.

 

U mejlu, koji je naslovila, "Volim Valjevo! U njemu sam prisutna 30 godina", Mićić nije demantovala da će biti glavni urbanista Valjeva, a svoju vezu sa Valjevom i ljubav prema gradu objansila je time što je plesni trener i što ima plesnu školu RMP.

 

"Mislim da nije u redu da me pominjete u bilo kom kontekstu, jer još uvek ne postoji nijedna odluka u kojoj se pominje moje ime. Možete da pišete da sam prisutna u Valjevu kao plesni trener, još malo pa 30 godina i da je kroz našu plesnu školu RMP prošlo nekoliko hiljada dece, sada odraslih ljudi", napisala je u mejlu Jasna Mićić kao odgovor na nezvaničnu informaciju Kolubarskih.rs da u Valjevo dolazi glavni urbanista iz Lazarevca preko Lajkovca i da će to biti Jasna Mićić.

 

Mićić nam je uz objašnjenje da je plesni trener i da je sa školom plesa prisutna u Valjevu, mada nam nije jasno u kakvoj su vezi ples i urbanizam, dostavila svoju biografiju.

 

"Zbog uvažavanja Vaše struke šaljem Vam svoju Biografiju, koja će izgledati tako ukoliko me imenuju za glavnog urbanistu Valjeva", napisala je.

 

Biografiju sa radnim i životnim iskustvom Jasne Mićić objavićemo kada bude "postojala odluka u kojoj se pominje njeno ime" ili "ukoliko bude imenovana za glavnog urbanistu Valjeva".

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 7 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...