Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
Auto-put Miloš Veliki (ilustracija) (foto: Miroslava Kojić)
29.10.2020, 07:57

Službenim vozilom usmrtio čoveka i pobegao

č: | fb:

Kako Direktno saznaje, R. N. (49) jedan od direktora Elektroprivrede Srbije i bivši direktor elektrana u sastavu Đerdapa, uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju uveče na auto-putu "Miloš Veliki" službenom vozilom usmrtio N. M. (42) iz sela Babajić kod Ljiga, a njegovog maloletnog sina M. M. teško povredio, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

 

Pojedini mediji su objavili da je "škoda", kojom je usmrćen otac i teško povređen sin (16), službeno vozilo EPS-a, ali se ostalo na tome.

 

MUP je u utorak medijima dostavio saopštenje, koje su objavile i Kolubarske.rs, da je uhapšen osumnjičeni R. N. iz Surdulice po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu i da mu je određeno zadržavanje do 48 časova i da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Policija je navela se sumnja da je R. N. 25. oktobra na auto-putu Preljina - Beograd upravljajući "škodom" naleteo na četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Osumnjičeni je potom pobegao, a policija ga je sutradan identifikovala i uhapsila, saopštila je policija.

 

Kako Direktno prenosi, do nesreće je došlo kada je R. N službenom "škodom", iz još neutvrđenih razloga, skrenuo iz srednje u krajnju desnu traku i udario u oca i sina, koji su došli da odšlepaju automobil u kvaru. Retrovizorom je najpre oborio tinejdžera, koji se nakon pada onesvestio, i ima povrede ruke i kuka. Automobil je potom pokosio N. M, nabacio ga na šoferšajbnu i odbacio sve do njegovog kamiona.

 

Kako se sumnja, R. N. je umesto da stane i pomogne, pobegao s lica mesta!

 

Svedok nesreće, čovek po čijii automobil su došli otac i sin, pomogao je mladiću i pokušao da spase pregaženog čoveka.

 

"Škoda" je odmah nađena - bez šoferšajbne. Ipak, ubrzo je otkriveno ko je bio za volanom službene "škode" i odbegli vozač je nađen i uhapšen, piše Direktno.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 15 sati 35 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 22 sati 32 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica 18.04.2024

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara