Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
31.10.2020, 10:55

Napadnuti policajci prilikom intervencije u Tešnjaru

č: | fb:

Trojica valjevskih policajaca napadnuta su sinoć oko 20.30 časova prilikom intervencije u Tešnjaru, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, mladići M. M. (24), D. V. (24), I. M. (29) i B. J. (24) napali su službenike MUP-a D. D. D. V. i P. M. i naneli im lakše telesne povrede.

 

Kako nezvanično saznajemo, napadači su kod ugostiteljskog objekta "Paleta" u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru napali trojicu policajaca tako što su ih najpre vukli za uniformu, zatim im zadali više udaraca i ujedali.

 

Prema navodima naših izvora, policija je prilikom patroliranja uočila nepropisno parkiran džip u blizini kafića "Paleta" u Tešnjaru. Zaustavili su se da provere ko je vlasnik vozila, a tada su videli da je gužva u objektu i da je nekoliko gostiju na stolu. Policajce je, prilikom pokušaja da uđu u kafić, na vratima zaustavio mladić nedozvoljavajući im, uz pretnje i psovke, da uđu. Nakon toga je izašlo nekoliko mladića koji su napali policajce.

 

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti mladići su uhapšeni, određeno im je zadržavanje do 48 časova nakon čega su sprovedeni u KPZ Valjevo u istražno odeljenje.

 

 

Aktuelno

Ispred Kovid ambulante (arhiva) (foto: Đprđe Đoković)
Iz redakcije Pre 20 sati 2 minuta

Briga za pacijente, ali i za zdravstvene radnike...

Broj novoobolelih od korona virusa u Valjevu ovih dana gotovo neprekidno raste, u nekoliko navrata je prešao cifru od 100 dnevno, bolnički kapaciteti za kovid pacijente praktično su popunjeni, ali,...

Ispred kovid ambulante (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje 24.11.2020

U Valjevu 161 novozaražena osoba

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje od 24. novembra u 13 časova, u Valjevu je pozitivna još 161 osoba, a u Kolubarskom okrugu još 229. Od ostalih opština Kolubarskog okruga najviše...

Gimnazija (foto: DjordjeDjokovic)
Gost post dr Vera Vaš 23.11.2020

Veliki jubilej Valjevske gimnazije

Sigurno je da grupa vizionara, uglednih varošana okupljenih u „Klubu dvanaestorice“ u Valjevu koje je tada brojalo oko 3500 stanovnika, nije ni slutila da će osnivanje i početak rada Gimnazijske...