Europrom (foto: Europrom)
Europrom (foto: Europrom)
17.12.2020, 09:56

Paketi pomoći najugroženijima

č: | fb:

U susret predstojećim praznicima, kompanija "Europrom" pokloniće 1150 prehrambeno-hemijskih paketa socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

Paketi će biti poklonjeni u opštinama u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte. U Valjevu će biti uručeno 550 paketa, po stotinu u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju i Loznici.

 

Kako je saopšteno iz "Europroma", akcija će biti realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koji će do kraja decembra podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).

Europrom paketi

Europrom paketi (Foto: Europrom)

 

"Europrom" je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo. Ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Aprilska akcija bila je organizovana u Valjevu, a sada pred novogodišnje i božićne praznike "Europrom" će realizovati akciju u svih sedam opština u kojima posluje.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručili su iz "Europroma".

Aktuelno

 (foto: )
Diplomci Fakulteta dramskih umetnosti Pre 4 sati 42 minuta

Na Abro festu večeras "Hajde da improvizujemo"

Na Abro festu večeras diplomci Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu predstaviće neuobičajenu pozorišnu formu naslovljenu "Hajde da improvizujemo". To je zanimljivo i duhovito scensko delo...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 4 sati 55 minuta

I skup rogova u vreći je "jedinstvo"!

Političari i stranke dolaze i odlaze, a jedan politički ideal, ostaje. To je "jedinstvo", uz neznatne varijacije. Počev, recimo, sa "Podaj Bože, da se Srbi slože!", ili "Samo sloga, Srbina...

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U ambulantama Doma zdravlja Pre 6 sati 16 minuta

Počinje vakcinacija protiv gripa

Od četvrtka 29. septembra u ambulantama Doma zdravlja počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Za Dom zdravlja Valjevo opredeljeno je 5.300 doza, od čega su većina četvorovalentne, koje štite od...