Novogodišnja dekoracija ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Novogodišnja dekoracija ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
18.12.2020, 11:12

Novogodišnji svetleći irvas na revers

č: | fb:

Na platou Centra za kulturu postavljeni su novogodišnji svetleći irvasi sa sankama i tunel. Na društvenim mrežama mnogi su već objavili fotografije kako sede na sankama ili su u svetlećem tunelu. Komentari su različiti: "Kako nam malo treba da budemo srećni" i "Baš lepo", do "Kako smo jadni, šta nas raduje" i "Koliko smo bedni, pozajmljujemo novogodišnje ukrase".

Svetleći irvasi i sanke

Svetleći irvasi i sanke (Foto: Đorđe Đoković)

Svetleće irvase sa sankama i tunel nije kupio grad Valjevo, jer kako je ranije objasnilo gradsko rukovodstvo "Grad i ove godine nema novca za kupovinu novogodišnje dekoracije, tako da ćemo koristiti onu koja je nabavljena pre tri-četiri godine".

 

Kako bi uneli malo radosti u novogodišnje i božićne praznike, posebno za najmlađe, gradsko rukovodstvo je zatražilo od grada Beograda "ako im je nešto preostalo od novogodišnje dekoracije, posebno nešto interesantno za decu, da pozajme Valjevu", a Valjevo će to čuvati i paziti i, kada prođu praznici, vratiti. Prestonica je pristala da Valjevu pomogne i Valjevcima načini malo radosti te su irvasi, sanke i tunel izdati na revers.

Svetleći tunel

Svetleći tunel (Foto: Đorđe Đoković)

Na sajtu Grada objavljena je vest da su svetleći irvasi, sanke i tunel postavljeni na platou Centra za kulturu.

 

"Kako bi novogodišnji praznici, bar za najmlađe sugrađane, bili što veseliji i šareniji, beogradsko JKP Javno osvetljenje i Grad Beograd su ustupili našem gradu ove novogodišnje ukrase, u vidu kočije koju vuku irvasi i svetlećeg tunela, i mi im se ovom prilikom zahvaljujemo!", piše na sajtu Grada.

Svetleći irvasi, sanke i tunel

Svetleći irvasi, sanke i tunel (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...