Novogodišnja dekoracija ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Novogodišnja dekoracija ispred Centra za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
18.12.2020, 11:12

Novogodišnji svetleći irvas na revers

č: | fb:

Na platou Centra za kulturu postavljeni su novogodišnji svetleći irvasi sa sankama i tunel. Na društvenim mrežama mnogi su već objavili fotografije kako sede na sankama ili su u svetlećem tunelu. Komentari su različiti: "Kako nam malo treba da budemo srećni" i "Baš lepo", do "Kako smo jadni, šta nas raduje" i "Koliko smo bedni, pozajmljujemo novogodišnje ukrase".

Svetleći irvasi i sanke

Svetleći irvasi i sanke (Foto: Đorđe Đoković)

Svetleće irvase sa sankama i tunel nije kupio grad Valjevo, jer kako je ranije objasnilo gradsko rukovodstvo "Grad i ove godine nema novca za kupovinu novogodišnje dekoracije, tako da ćemo koristiti onu koja je nabavljena pre tri-četiri godine".

 

Kako bi uneli malo radosti u novogodišnje i božićne praznike, posebno za najmlađe, gradsko rukovodstvo je zatražilo od grada Beograda "ako im je nešto preostalo od novogodišnje dekoracije, posebno nešto interesantno za decu, da pozajme Valjevu", a Valjevo će to čuvati i paziti i, kada prođu praznici, vratiti. Prestonica je pristala da Valjevu pomogne i Valjevcima načini malo radosti te su irvasi, sanke i tunel izdati na revers.

Svetleći tunel

Svetleći tunel (Foto: Đorđe Đoković)

Na sajtu Grada objavljena je vest da su svetleći irvasi, sanke i tunel postavljeni na platou Centra za kulturu.

 

"Kako bi novogodišnji praznici, bar za najmlađe sugrađane, bili što veseliji i šareniji, beogradsko JKP Javno osvetljenje i Grad Beograd su ustupili našem gradu ove novogodišnje ukrase, u vidu kočije koju vuku irvasi i svetlećeg tunela, i mi im se ovom prilikom zahvaljujemo!", piše na sajtu Grada.

Svetleći irvasi, sanke i tunel

Svetleći irvasi, sanke i tunel (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 10 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 13 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara