Stranka slobode i pravde (logo) (foto: SSP)
Stranka slobode i pravde (logo) (foto: SSP)
28.12.2020, 09:48

Umesto bahatih i prizemnih dobili smo ponizne i ljude bez integriteta

č: | fb:

Stranka slobode i pravde Valjevo na kraju 2020. godine, "bila, ne ponovia se!", poručuje da se u narednoj godini svako od nas osvrne oko sebe i razmisli kako smo se našli u ovoj situaciji i kako uopšte možemo iz nje izaći?

 

"Beše ovo godina u kojoj je nova gradska garnitura zamenila staru, dođoše nam  mladi, stručni i ostvareni ljudi, bar su tako tvrdili... Da li se nešto promenilo? Umesto ljudi bahatih, prizemnih, lakomih na novac iz gradske kase dobili smo ponizne izvršioce tuđih želja, glave bez jezika i ljude bez integriteta. Od "predgrađa Uba" postali smo "atar sela Divčibare", dragi prijatelji", navodi se u saopštenju za javnost Stranke slobode i prave.

 

Bila je to godina brojnih otkazanih projekata iz oblasti komunalne infrastrukture, godina kad smo ostali bez gradske apoteke, godina novih nameštenih kumovskih poslova, godina u kojoj smo često bili evropski '"lider" u zagađenosti vazduha, godina kada smo postali "Konradsiti" i kada nam se smejala cela Srbija... Moglo bi se ovako danima pisati o lažnim obećanjima, nestručnosti i nesposobnost, i bivših i sadašnjih čelnika ovog grada, ali sve vi to znate i bez ovog saopštenja, zar ne!?

 

U godini na izmaku saznali smo da naš grad ima i poverenika (ma šta to značilo?) živopisnog nadimka Sekula, čoveka koji se "pita za sve", čiji nadimak oni šapatom izgovaraju. Taj čovek, koji u Valjevu nema bilo kakvu formalnu funkciju, sada sedi u gradskoj Skupštini kao gonič robova iza leđa odbornika dok oni pred njim padaju ničice jer valjda njegovu milost treba zaslužiti beskrajnom servilnošću.

 

Da li će se nešto promeniti u 2021. godini? Vlast to niti može niti ume, svi to znamo. Ostaje nam da se u narednoj godini svako od nas osvrne oko sebe i razmisli kako smo se našli u ovoj situaciji i kako uopšte možemo iz nje izaći?

 

Gde nas to vodi opšta apatija i povlačenje pred zlom? Zapitajmo se kako i zbog čega smo predali sudbinu naše dece u njihove ruke? Nemamo mi više vremena da se ponovo prebrojavamo, delimo po kolonama, tražimo izgovore za nečinjenje, ponavljamo izlizane mantre tipa "svi su isti" jer ovo više nije stvar politike već borbe za opstanak jedne nacije i države!

 

Za ljude u i oko SSP Valjevo nema dileme – crvena linija je davno povučena! Sa sadašnjom vlašću može se pregovarati samo oko jedne stvari, a to je na koja vrata će izaći iz Gradske kuće da se u nju nikada ne vrate! Neki od njih će morati da odgovoraju pred zakonom za svoje nezakonite "kombinacije i šeme", dok ostalima ostaje u amanet zauvek ukaljan obraz jer su podržavali propast svoga grada i države zbog buđavog sendviča!

 

Dragi sugrađani, želimo vam puno zdravlja i sreće u 2021. godini, a za bolji život vas i vaše dece moraćete malo i sami da se potrudite jer sloboda nikada ne dolazi sama, stoji u saopštenju Stranke slobode i pravde Valjevo, koje je potpisao advokat Branko Ivković.

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 5 sati 58 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 5 sati 59 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara