Redakcija Kolubarske.rs nakon provale  (foto: Đorđe Đoković)
Redakcija Kolubarske.rs nakon provale (foto: Đorđe Đoković)
11.01.2021, 07:57

Ni nakon godinu dana ne znamo ko je provalio u Kolubarske.rs

č: | fb:

Pre tačno godinu dana prostorije internet novina Kolubarske.rs su bile na meti provalnika. Do danas nismo obavešteni o toku i rezultatima istrage, čak nemamo informaciju da li je istraga uopšte pokrenuta. Očekivali smo za ovih godinu dana da ćemo od valjevske policije dobiti makar te informacije. 

 

Podsećamo, nepoznata osoba, ili više njih, je 11. januara 2020. godine provalila u redakciju internet novina Kolubarske.rs u Ulici vojvode Mišića u centru Valjeva.

 

Provalnik ili provalnici su u prostorije ušli preko dvorišnog prozora koji je nasilno otvoren. U obe redakcije ispreturane su fioke radnih stolova, papiri i predemti, koji su se nalazili u njima, razbacani su po podu gde je završila i dokumentacija sa nekoliko stolova. Iz redakcije nije odneta oprema, niti bilo šta od vrednosti koje su se nalazile u prostorijama.

Redakcija Kolubarske.rs nakon provale

Redakcija Kolubarske.rs nakon provale (Foto: Đorđe Đoković)

 

Provalu u naše prostorije doživeli smo kao pretnju i opomenu, bili smo sasvim sigurni da nije reč o krađi, i to smo rekli inspektorima valjevske policije koji su obavili uviđaj. Konstatovano je da je dvorišni prozor nasilno otvoren, uzeti su otisci prstiju sa prozora "što olakšava istragu", rekli su nam tada inspektori.

 

 

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...