Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
13.01.2021, 08:08

Počela ski sezona na stazi "Crni vrh" na Divčibarama

č: | fb:

Staza "Crni vrh" na Divčibarama, u okviru "Divčibare Ski Resorta", od danas (sreda 13. januar) otvorena je za posetioce. Radno vreme skijališta je svakog dana od 9 do 16 časova.

 

Iz "Divčibare Ski Resorta" saopštili su da će se, radi sprečavanja pojave i širenja epidemije koronavirusa, na skijalištu primenjivati sve mere koje je donela Vlada Republike Srbije, kao što su: držanje socijalne distance od najmanje 1,5 metar, nošenje zaštitne maske ili bandane, i rukavica.

 

Kako bi se izbeglo čekanje u redu na kupovinu ski karata omogućena je njihova online kupovina, putem e-komerca na sajtu. Cenovnik ski karata nije se menjao u odnosu na prošlu godinu, tako da jednodnevna karta košta od 1.100 do 1.400 dinara, a poludnevna od 800 do 1.000 dinara. Ski karta za šest dana košta od 6.000 do 7.300 dinara, dok je cena ski pass-a za 10 dana u sezoni od 8.400 do 10.500 dinara. Besplatna vožnja za decu uzrasta do pet godina.

Ski staza Crni vrh Divčibare

Ski staza Crni vrh Divčibare (Foto: Divčibare Ski Resort )

 

Na ski stazi rade ski rental, škola skijanja i restoran DivčiBAR. Tokom cele sezone dežuraće zdravstvena služba i Gorska služba spasavanja Srbije. Cena individualnog časa u školi skijanja je 2.500 dinara, dok je za grupe od pet osoba 1.200 dinara po osobi.

 

Ski staza "Crni vrh" na Divčibarama duga je 850, sa visinskom razlikom od 180 metara, ima dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na stazi je u funkciji i sistem za veštačko osnežavanje sa šest topova i dve žirafe. Po međunarodnoj kategorizaciji, staza ima crvenu oznaku i namenjena je veštijim skijašima.

Ski staza Crni vrh Divčibare

Ski staza Crni vrh Divčibare (Foto: Divčibare Ski Resort )

Više informacija na sajtu www.divcibareskiresort.com

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 7 sati 40 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...  · 1 komentar

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 1 dan 8 sati

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara