Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Policijska uprava Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
22.05.2014, 13:55

Uhapšeni zbog posedovanja heroina

č: | fb:

Valjevska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su posedovale 46 grama heroina, saopšteno je danas. Uhapšeni su i po odobrenju višeg tužioca zadržani u pritvoru do 48 sati M. P. (28), M. S. (26) i M. P. (20) iz Valjeva.

Oni su zatečeni prilikom prepakivanja heroina u manje pvc kesice u podrumskim prostorijama M. P. Policija sumnja da je droga bila namenjena daljoj preprodaji uživaocima na području Grada Valjeva. Osumnjičeni će uz krivične prijave biti privedeni u Više tužilaštvo u Valjevu.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 39 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 17 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 19 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.