Nikola Savić (foto: Iz privatnog albuma)
Nikola Savić (foto: Iz privatnog albuma)
03.07.2021, 07:19

Nikola Savić dobitnik priznanja "Zlatni znak"

č: | fb:

Master nastavnik, Nikola Savić, doktorand Javnog zdravlja, dobitnik je priznanja "Zlatni znak" za doprinos obrazovanju zdravstvenog kadra u Republici Srbiji. Nagrade su uručene na Kongresu "Znanje kao putokaz", održanom u Kongresnom centru Palisad na Zlatiboru.

 

Nikola Savić je nagrađen za ostvarenje kvaliteta obrazovanja, njegovo unapređenje i brojne ugledne aktivnosti, koje su predstavljene na kongresu.

 

Ovo prestižno priznanje predstavlja nagradu za pet istaknutih profesionalaca u oblasti Medicinskih nauka i obrazovanja budućeg medicinskog kadra. O nominovanju pojedinaca i konačanom odabiru nagrađenih kandidata odlučuje komisija Saveza zdravstvenih radnika Republike Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

 

Nastavnik Nikola Savić, trenutno je na doktorskim studijama Javnog zdravlja na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Zaposlen je kao nastavnik stručnih predmeta u Medicinskoj školi "Dr Miša Pantić" i Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija u Valjevu. Autor je velikog broja stručnih, naučnih i istraživačkih radova, predstavljenih na nacionalnom i međunarodnom nivou. Jedan je od koordinatora i edukatora u programima populacione politike za grad Valjevo i ambasador programa populacione politike u saradnji Srbije i Slovenije. Autor je uglednih priprema za nastavni čas, publikovanih i predstavljenih na Međunarodnom sajmu knjiga, u publikaciji "Čas za ugled".

 

Mentor je učenicima i studentima, nagrađenim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ambasade Francuske i brojnih medicinskih ustanova i udruženja. Zdravstveni vaspitač u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja i Zavodom za javno zdravlje Valjevo.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 35 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...