Laboratoriju za proizvodnju marihuane  (foto: PU Valjevo)
Laboratoriju za proizvodnju marihuane  (foto: PU Valjevo)
08.09.2014, 12:06

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane

č: | fb:

Kriminalistička policija PU Valjevo otkrila je laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane i uhapsili S. N. (1961) iz Valjeva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa hladnjače u selu Brankovina, koja je namenjena za skladištenje robe, pronađena je laboratorija za veštačku proizvodnju opojne droge marihuane (skank). Otkriveno je i 855 plastičnih saksija, 38 lampi i 46 električnih trafoa, PVC kesa sa semenkama kanabisa i drugog materijala koji se koristi za uzgoj marihuane. Osumnjičeni S.N. je uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom tužilaštvu.

Zapalio ulaz i izlog „Sećanja“

U ugostiteljskom objektu “Sećanje” u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru, u subotu u noć, NN učinilac je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, tako što je benzinom polio ulazna vrata i izlog objekta i zapalio ih. U saopštenju, policija navodi da su istog dana identifikovali jednog izvršioca ovog krivičnog dela i podneli krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu u redovnom postupku.

 

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 sati 46 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...