Stranka slobode i pravde (foto: Đorđe Đoković)
Stranka slobode i pravde (foto: Đorđe Đoković)
07.07.2021, 09:08

SSP: Pokrenimo se i spremimo se za borbu

č: | fb:

Stranka slobode i pravde (SSP) u saopštenju za javnost navodi da su, nedavno organizovani, izbori za savete mesnih zajednica jeftini igrokaz u organizaciji interesne grupacije zvana Srpska napredna stranka.

 

"Nemamo nameru da se bavimo rezultatima tih lažnih izbora ali smo dužni da se osvrnemo na njihovu suštinu – radi se o pokaznoj vežbi vladajuće stranke, kojom je trebalo proveriti spremnost za izbore na svim nivoima vlasti, za koje je sve izvesnije da će se održati već naredne godine", kaže se u saopštenju SSP.

 

Pored toga, smatraju u valjevskom odboru SSP, bilo je potrebno iskazati i bezrezervnu odanost neuke i nesposobne gradske garniture donovima iz Beograda ali i vernost njihovih robova, koje oni skoro celu proteklu deceniju časte novcem iz gradske i državne kase. Javna je tajna, dodaju, da se njihovi članovi, koji su zaposleni u gradskim i javnim službama, radnu nedelju pre tih lažnih izbora nisu pojavljivali na njihovim radnim mestima jer su "imali neke obaveze u stranci", kako to oni vole da kažu.

 

Dok su uredno primali plate za poslove, koji ni u redovnim okolnostima ne obavljaju, oni su išli na obuke za čuvare kutija, članove biračkih odbora i vijali meštane okolnih sela u potrazi za sigurnim glasovima. Kažu da su neki članovi tražili da im se isplati i "nadnica za strah" jer se, na njihovo veliko iznenađenje, ne prodaju svi za kesicu kafe, brašna ili flašu ulja sa logom njihove interesne grupacije. Naučiše oni, na teži način, da srpski seljak još uvek ume da potegne kolac na nezvanog gosta na njegovoj dedovini!

 

"Ipak, mnogo su bitnije poruke koje su ovim lažnim izborima poslate građanima, a koji su protiv svega što predstavlja ova štetočinska vlast. Te poruke su vrlo jasne - ovo zlo neće samo otići, njihovi robovi im neće nikada okrenuti leđa jer u ovom sistemu sazdanom od vladavine najgorih oni žive san, njih ne zanima što podržavanjem ovakve vlasti svima nama oduzimaju ne samo sadašnjost već i budućnost. Oni će sve žrtvovati zarad svog interesa i nastaviće aklamacijom da podržavaju laži, krađe i otimačinu, uništavanje prirodnih resursa i životne sredine", navodi se u saopštenju Stranke slobode i prvade. Pitaju da li su građani Valjeva imaju snage za još jedan mandat ove vlasti? Da li svi zajedno možemo da izdržimo još poniženja od strane apsolutnih luzera, koji iz sebe nikakav trag neće ostaviti osim njihovih nedela?

 

"Gradski odbor Stranke slobode i pravde Valjevo šalje jasnu i nedvosmislenu poruku, koja je lišena svake političke kalkulacije – neće biti milosti ni sažaljenja prema bilo kome ko je učestvovao u udruženom planu uništavanja naše države i grada".

 

Poručuju sugrađanima da se "ovo dugo toplo leto svi pokrenemo, prebrojimo i spremimo za borbu jer dolazi vreme u kome će se pokazati ko je od slame, a ko od železa, kao što davno reče naš veliki Vladika Nikolaj!".

Aktuelno

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 48 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 19 sati 57 minuta

Možda i jesmo "narod najstariji", a da li smo "odrasli"?

Ne mora biti štetno ali korisno nije, ne obraćati pažnju na mišljenje nauke. Pogotovu ako se bavi društvom, i do nekog mišljenja je došla konstatujući mišljenje značajnih ljudi ili (i) značajnog...