Parking (foto: Đorđe Đoković)
Parking (foto: Đorđe Đoković)
15.09.2014, 06:55

Za neplaćen parking 115 kazni

č: | fb:

Ginisova knjiga rekorda svašta beleži, a u njoj bi se, možda, mogla naći i jedna mlađa Valjevka iz najužeg centra grada, koja je, slušajući „obaveštenog“ prijatelja zapala u finansijske teškoće. Verovali ili ne, ta naša sugrađanka čak 115 puta nije platila parking za svog „četvorotočkaša“ - ni pojedinačnom, ni dnevnom, ni stanarskom kartom!

Po opomenama, uredno ostavljenim za brisač njenog automobila, usput i slikanim fotoaparatima radnika gradskog parking-servisa, ona je dugovala 115.000 dinara. Taj iznos zapravo je i veći s obzirom na to da su počeli postupci pred Prekršajnim sudom, što povlači dodatne troškove.

Nećemo o tome ko je mlada dama, tako uporna i uverena da je u pravu. Svakom može da se desi da pogreši, al’ „šta je to u ljudskom biću...“? Nadležni su Kolubarskim.rs rekli kako je ona imala „stručno tumačenje“ prijatelja zaposlenog u policiji da je to sve „bezveze i neustavno“, te da joj „neće moći ništa“.

Uverena u prijateljevu stručnost - poverovala, pa se „zaigrala“! Kada je konačno shvatila da je ipak bila u zabludi, te da je vrag odneo šalu, uplatila je prvih 13-14.000 dinara, a onda otišla „đe treba“ (u gradski parking-servis) i sklopila sporazum o reprogramu duga i otplati na rate.

Ako smo dobro shvatili sagovornike, mesečna stanarska karta, u delu grada u kojem naša mlada sugrađanka stanuje, iznosi 300 dinara. Onda je posve jasno da je „vo klan zbog kila mesa“!

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 16 sati 6 minuta

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 16 sati 6 minuta

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 11 sati

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 2 komentara