Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Trg vojvode Mišića (foto: Đorđe Đoković)
23.05.2014, 12:19

U Valjevu ukinuta vanredna situacija

č: | fb:

Vanredna situacija je i dalje na snazi u pet opština Kolubarskog okruga - Ljig, Ub, Lajkovac, Osečina i Mionica, dok je u Valjevu ukinuta.

Vlada Srbije  danas je ukinula vanrednu situaciju na teritoriji Republike, a zadržala je na području dva grada i 17 opština gde, je situacija sa poplavama najteža, javila je agencija Beta.

Vanredna situacija, koja je  u Srbiji uvedena  15. maja zbog opasnosti od poplava i  efikasnije zaštite ljudi i imovine, zadržana je i u susednim opštinama Koceljeva, Vladimirci i Kosjerić.

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 18 sati 40 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 22 sati 17 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar

Takmičenje u plesu (foto: www.mionica.rs)
Državno prvenstvo Pre 19 sati 20 minuta

Najbolji sportski plesači Srbije i regiona u Mionici

Mionica je bila domaćin plesnog spektakla sa oko 500 učesnika iz 24 kluba. Luka Dugalić i Barbara Vlajković su šampioni u standardnim plesovima u kategoriji do 21 godine.