Verbalna rasprava vozača i građana (foto: Đorđe Đoković)
Verbalna rasprava vozača i građana (foto: Đorđe Đoković)
05.12.2021, 13:08

Uhapšene dve osobe zbog incidenta na blokadi u Popučkama

č: | fb:

Devetnaestogodišnji mladić iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, dok je pedesetogodišnji muškarac sa prebivalištem u Beogradu uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saznaju nezvanično Kolubarske.rs. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu, a nakon saslušanja su pušteni kući.

 

S. Ž. (19) i G. M. (50) su učestvovali u incidentu koji se dogodio u subotu oko 15 časova u Popučkama prilikom blokade magistralnog puta Valjevo-Beograd. Devetnaestogodišnji mladić se tereti da je sa leđa nogom udario pedesetogodišnjeg muškarca, dok se G. M, koji je bio u alkoholisanom stanju, tereti da je napao ekipu Televizije Valjevo plus, rukom udario po kameri koju je držao snimatelj te televizije, čime je ugrozio sigrnost TV ekipe. 

 

Prema nezvaničnim saznanjima Kolubarskih.rs, do incidenta, koji se u subotu dogodio u Popučkama na blokadi puta Valjevo- Beograd, došlo je kada je G. M. iz pravca Divaca vozilom marke "mercedes" došao do blokade puta. On se zaustavio ispred okupljenih građana, izašao iz automobila i verbalno se sukobio sa njima, ljut što ne može da prođe.

 

Nakon kraćeg verbalnog sukoba G. M. se vratio u svoj automobil, okrenuo i udaljio se ka Divcima, da bi nakon dvadesetak metara zaustavio i izašao iz vozila, i vratio se nazad ka okupljenim građanima. Dolaskom do njih, negoduje zbog blokade, okreće se prema TV ekipi, koja je izveštavala sa događaja, udara rukom po kameri, koju je držao snimatelj, i nastavlja negodujući da ide prema okupljenim građanima. U tom trenutku devetnaestogodišnji S. Ž. prilazi i udara nogom u leđa pedesetogodišnjeg G.M, nakon čega ga nekoliko građana odnosi do njegovog automobila, kojim se on odvezao.

 

Ubrzo ga zaustavlja saobraćajna policija i nakon alkotestiranja utvrđeno je da ima 1,53 promila u alkoholu krvi te je bio zadržan u Policijskoj upravi Valjevo, saznaju Kolubarske.rs.

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 18 sati 19 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara