Paketi pomoći (foto: Europrom)
Paketi pomoći (foto: Europrom)
18.12.2021, 11:20

"Europrom" poklanja 1300 paketa pomoći

č: | fb:

Kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

Upravo zbog toga rukovodstvo kompanije je odlučilo da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pokloni 1300 "ljubičastih" paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije devet opština zapadne Srbije.

 

Paketi će biti raspoređeni u opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, kao i u opštinu Koceljeva u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta "Europrom"-a početkom naredne godine.

 

U Valjevu će biti podeljeno 550 "ljubičastih" paketa, po stotinu paketa biće poklonjeno u Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj, Loznicu i u Koceljevu, dok će 50 paketa biti podeljeno na Ubu.

 

Podela pakata pomoći biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Valjeva i svake opštine. Crveni krst će u svakoj lokalnoj samoupravi do kraja decembra 2021. godine podeliti "ljubičaste" prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 19 sati 29 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 23 sati 52 minuta

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...  · 4 komentara