Paketi pomoći (foto: Europrom)
Paketi pomoći (foto: Europrom)
18.12.2021, 11:20

"Europrom" poklanja 1300 paketa pomoći

č: | fb:

Kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, najveći deo budžeta namenjenog donacijama usmerava na poboljšanje kvaliteta zdravstva i na socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

Upravo zbog toga rukovodstvo kompanije je odlučilo da i ove godine, povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, pokloni 1300 "ljubičastih" paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama sa teritorije devet opština zapadne Srbije.

 

Paketi će biti raspoređeni u opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, kao i u opštinu Koceljeva u kojoj se planira otvaranje maloprodajnog objekta "Europrom"-a početkom naredne godine.

 

U Valjevu će biti podeljeno 550 "ljubičastih" paketa, po stotinu paketa biće poklonjeno u Lajkovac, Mionicu, Osečinu, Kosjerić, Krupanj, Loznicu i u Koceljevu, dok će 50 paketa biti podeljeno na Ubu.

 

Podela pakata pomoći biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom Valjeva i svake opštine. Crveni krst će u svakoj lokalnoj samoupravi do kraja decembra 2021. godine podeliti "ljubičaste" prehrambene pakete prema svojoj evidenciji socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 18 sati 27 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara