Akteri akcije Najmlađi za najmlađe (foto: Kolubarske.rs)
Akteri akcije Najmlađi za najmlađe (foto: Kolubarske.rs)
25.12.2021, 08:33

Humanitarna akcija "Najmlađi za najmlađe"

č: | fb:

Osnovna škola "Prota Mateja Nenadović" iz Brankovine od 2013. godine kroz humanitarnu akciju "Najmlađi za najmlađe" pomaže rad Centra za vantelesnu oplodnju Valjevo.

 

"Naši učenici sa nestrpljenjem čekaju decembra mesec, jer znaju da tada počinjemo sa pripremama - počinju da se prave čestitke, ukrasi, ramovi..., sve što može ukrasiti dom za predstojeće praznike", kažu nastvanici ove škole, koji zajedno sa učenicima učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji.

 

Tako su i ove godine, u petak, 24. decembra, bili na platou ispred Gradske uprave grada Valjeva, a učenici i sugrađani su ponovo bili na visini zadatka. Učenici su ponudli svoje rukotvorene, ponajviše novogodišnje čestitke, a sugrađani su ih kupovali po cenama koje sami odrede i na taj način dali doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

 

"Humanitarna akcija 'Najmlađi za najmlađe' pokazala je da smo okruženi ljudima velikog srca koji su uvek spremni da pomognu. Posebnu zahvalnost dugujemo Lazaru Gojkoviću, gradonačelniku Grada Valjeva, i njegovom zameniku Nemanji Petroviću koji su nas podržali i pomogli u realizaciji naše akcije", rekli su nastavnici osnovne škole "Prota Mateja Nenadović" iz Brankovine.

 

Celokupan novčani iznos prikupljen u ovoj humanitarnoj akciji biće uplaćen Centru za vantelesnu oplodnju, uz najlepše želje svih nas – da se novi život rađa!

 

Aktuelno

Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 16 sati 4 minuta

Ponovo dozvoljene posete u valjevskoj bolnici

U valjevskoj bolnici su ponovo dozvoljene posete pacijentima koji su na bolničkom lečenju, saopštila je PR služba Zdravstvenog centra Valjevo. Kako je saopšteno, u posetu može doći samo jedna osoba.  · 1 komentar

Viktor Mićić (foto: Kolubarski okrug)
Nepoštovanje zakona Pre 21 sati 11 minuta

Čovek sa dve funkcije – nezamenljivi zamenik

Viktor Mićić imenovan za načelnika Kolubarskog okruga, a nije razrešen funkcije zamenika predsednika Skupštine grada. Obavlja dve funkcije, a Zakonom o sprečavanju korupcije zabranjeno je vršenje...  · 20 komentara

Sneg u aprilu u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Aprilski sneg Pre 20 sati 19 minuta

Vejalo kao usred zime

Jak talas zahlađenja stigao je u Srbiju i drastično je oborio temperature, negde i preko 20 stepeni, a padao je i sneg. U Valjevu je jutros vejalo skoro jedan čas, sneg se nije zadržao, dok se na...  · 2 komentara