Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.01.2022, 07:56

Uzrok nesreće u Draginju moždani udar koji je za volanom doživeo Nemanja Aćimović

č: | fb:

"Novosti" nezvanično saznaju da je moždani udar, koji je za volanom "pežoa 307" doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginje, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

 

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a "pežo" koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

 

"Novosti" pišu da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana automobila prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

 

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba "Metalac" u Valjevu.

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...