Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
05.01.2022, 07:56

Uzrok nesreće u Draginju moždani udar koji je za volanom doživeo Nemanja Aćimović

č: | fb:

"Novosti" nezvanično saznaju da je moždani udar, koji je za volanom "pežoa 307" doživeo Nemanja Aćimović (20) iz Osečine, uzrok teške saobraćajne nesreće 28. decembra u selu Draginje, na putu Šabac–Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena Maksimović (20) i Ognjen Pejić (21), oboje iz Valjeva.

 

Obdukcija je pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a "pežo" koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotnu traku i udario u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret.

 

"Novosti" pišu da je vozač teretnjaka uočio da je mladić digao ruke sa volana automobila prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

 

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen Pejić bio je perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba "Metalac" u Valjevu.

Aktuelno

Radovan Beli MArković (foto: Đorđe Đoković)
Predlozi do 21. avgusta Pre 8 sati 27 minuta

Nagrada "Beli" u čast pisca Radovana Belog Markovića

Udruženje "Beli Povlen" iz Valjeva ustanovilo je novinarsku nagradu "Beli", u znak sećanja na Radovana Belog Markovića, jednog od najvećih srpskih književnika. Priznanje će biti dodeljeno 28....

Dečji parkić u Naselju Milorada Pavlovića (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Objavljena javna nabavka Pre 1 dan 8 sati

Za tri eko-parkića devet miliona dinara

Ministarstvo zaštite životne sredine i grad Valjevo sa devet miliona dinara finansiraće izgradnju tri eko-parkića u okviru projketa "Smanjenje zagađenja zemljišta nastalog usled emisija od divljih...  · 18 komentara