Staro dostavno vozilo Grada (foto: DjordjeDjokovic)
Staro dostavno vozilo Grada (foto: DjordjeDjokovic)
11.02.2022, 10:14

Grad kupuje dostavno, a ne putničko vozilo

č: | fb:

Za razliku od prethodnih godina kada je gradska rukovodstvo obnavljalo vozni park kupovinom novih putničkih automobila, ove godine biće nabavljeno jedno dostavno ili teretno vozilo.

 

Gradska uprava je raspisala javnu nabavku za kupovinu automobila, procenjena vrednost te javne nabavke je 1.666.666 dinara, a rok za podnošenje prijava je 17. februar.

 

U javnoj nabvci piše da je reč o kupovini putničkog automobila, međutim u tehničkoj specifikaciji jasno je naznačeno da je reč o dostavnom ili teretnom vozilu.

 

Kako je Kolubarskim.rs rečeno u Gradskoj upravi, dostavno vozilo koristiće se za prevoz arhivske građe, kancelarijskog materijala, kao i za potrebe indirektnih budžetskih korisnika i za manifestacija. Gradska uprava je 20 godina imala dostavno vozilo, međutim već dve godine takvo vozilo nema. 

 

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 13 sati 15 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 15 sati 42 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.