Dom zdravlja (foto: DjordjeDjokovic)
Dom zdravlja (foto: DjordjeDjokovic)
28.02.2022, 08:03

Kovid ambulanta samo u prizemlju Doma zdravlja

č: | fb:

Od ponedeljka 28. februara KOVID ambulanta za odrasle biće samo u prizemlju Doma zdravlja, uz radno vreme od 7 do 17 časova. Tu će se raditi i testiranje, laboratorijske analize i rendgen snimanje, takođe do 17 časova.

 

Sugrađani sa temperaturom i respiratornim infekcijama i dalje će koristiti glavni ulaz Doma zdravlja, a svi ostali ulaz sa zadnje strane zgrade - iza Hitne pomoći.

 

Ostali pregledi pacijenata obavljaće se na drugom spratu Doma zdravlja, gde će u jednom krilu zgrade ordinirati lekari Opšte službe, u drugom lekari Medicine rada. Radno vreme je od 7 do 20 časova, vikendom i državnim praznicima od 8 do 18.
Laboratorija na prvom spratu ponovo će biti na raspolaganju svim pacijentima, osim onima koji korsite usluge KOVID ambulante.

 

Od ponedeljka će u ambulanti Novo naselje i ambulanti u Domu penzionera raditi lekari koji su tu bili i pre pandemije. U Novom naselju u prvoj smeni radiće dva lekara, u drugoj jedan, dok će ambulanta u Domu penzionera imati po jednog lekara u obe smene. Obe ambulante funkcionišu radnim danima od 7 do 20 časova, dok vikendom i državnim praznicima ne rade.

 

Periodični pregledi radnika iz firmi i drugi specifični pregledi (za izdavanje lekarskih uverenja za vozačke dozvole, lekarskih uverenja za nošenje oružja itd), takođe se od 28. februara rade u Domu zdravlja.

 

Vakcinalni punkt, za sada, ne menja lokaciju i radno vreme.

Aktuelno

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara

SNS u Novi Sad (foto: Kolubarske.rs)
Na obeležavanje godišnjice "Oluje" 4.08.2022

Valjevski naprednjaci otputovali u Novi Sad

Valjevski naprednjaci organizovano otputovali u Novi Sad na obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja". Zbog odlaska u Novi Sad gradonačelnik Valjeva neće otvoriti...  · 19 komentara