Ljubomir Radović i Ivan Manić (foto: Lokalni front Va)
Ljubomir Radović i Ivan Manić (foto: Lokalni front Va)
24.03.2022, 10:07

Predizborni razgovori i svirka na Gradskom trgu

č: | fb:

Zeleno-leva koalicija MORAMO, čiji je član Lokalni front Valjevo, danas u Valjevu organizuje nekoliko događaja u susret aprilskim izborima.

 

Kandidat za narodnog poslanika iz Valjeva Ivan Manić je pozvao sugrađane da od 16 časova na Gradskom trgu posete štand gde će sa građanima razgovarati predstavnici zeleno-leve koalicije: Nebojša Zelenović, nosilac parlamentarne liste MORAMO, prvi na listi MORAMO Aleksandar Jovanović Ćuta i Biljana Đorđević, kao i kandidatkinja MORAMO za predsednicu Srbije prof. dr Biljana Stojković.

 

"Od 17 časova, u velikoj sali Skupštine grada biće održana tribina MORAMO na kojoj će uz naše drage goste reč imati i naši kandidati na parlamentarnoj listi. U 18 časova, na Gradskom trgu će biti organizovan koncert na kojem će nastupiti valjevski disk džokej Brus Halter, valjevski bend Zgubidani i gudački kvartet Infiniti, čime ćemo izraziti zahvalnost Valjevkama i Valjevcima koji su nas u velikom broju svojim potpisima podrške podržali u prethodnom period", rekao je Manić.

 

Kandidat za narodnog poslanika valjevski "frontovac" Ljubomir Radović poručio je sugrađankama i sugrađanima da zajedno možemo da ovu zemlju napravimo po meri čoveka.

 

"Krajnje je vreme da se svi zajedno otvoreno suprotstavimo mafijaško-političkim organizacijama koje su uz pomoć prinude, ucene, zastrašivanja, korupcije, medijskog spinovanja i terora koji dolazi i od medija sa nacionalnom frekvencijom i od kupljenih i potkupljenih lokalnih medija našu državu oteli, poništili sve institucije pretvarajući nas u obespravljene, zastrašene, siromašne robove", rekao je Radović i dodao:

 

"Stvari mogu i moraju da se promene. Izbori su pred nama. Ako smo mi smogli snage da kao ostvareni ljudi izađemo na crtu ovom užasnom, autokratskom režimu najmanje što od vas očekujemo je da 3. aprila, u društvu svojih najmilijih, izađete na izbore, iskoristite svoje zagarantovano pravo i slobodno glasate birajući broj 2 na listi za predsedničke izbore i broj 9 na listi za parlementarne izbore", pozvao je sugrađane Radović.

Ljubomir Radović i Ivan Manić

Ljubomir Radović i Ivan Manić (Foto: Lokalni front Va)

 

On je naveo da MORAMO čini 60 organizacija sa teritorije cele naše zemlje koje su se udružile u želji da se njihova srčana borba sa lokala proširi i institucionalizuje.

 

"To je jedini način kojim će se Srbija istrgnuti iz ruku nezajažljivaca koji kroz politiku prolaze kao sveprisutni profesionalni političari, ostvarujući samo lične i partijske interese, a koristeći naša zajednička sredstva i čineći naše živote nepodnošljivim. Naš programski dokument Zeleni dogovor za Srbiju je put kojim ćemo prekinuti sa rasprodajom, obnoviti i sačuvati naš vazduh, našu vodu i našu zemlju. Glas za MORAMO i glas za prof. dr Biljanu Stojković je glas ZA! Glas za MORAMO je glas za Valjevca Ivana Manića, 23. na listi, koji će se hrabro boriti za naše interese i koji će zajedničke probleme Valjevki i Valjevaca rešavati u Republičkom parlamentu", rekao je Ljubomir Radović.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 6 sati 5 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 3 sati 15 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 6 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara