Mamograf (foto: Branko Petrović)
Mamograf (foto: Branko Petrović)
26.05.2022, 12:05

Mobilni mamograf u Valjevu do 3. juna

č: | fb:

Mobilni mamograf će u Domu zdravlja Valjevo ostati deset dana duže nego što je planirano, odnosno do 3. juna. POdsećamo, pregledi su počeli 4. maja.

 

Za naredni period nisu popunjeni termini tako da se zainteresovane žene starosti od 45 do 69 godina mogu prijaviti na telefon 014 315 00 99, u periodu od 7 do 14 časova. S obzirom na to da ima dovoljno slobodnih termina Dom zdravlja poziva i žene iz opština Kolubarskog okruga da se prijave za pregled.

 

Mobilni mamograf je postavljen na službenom parkingu Doma zdravlja (iza zgrade, ulaz iz ulice Vlade Danilovića) i radi od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 17 sati.

 

Organizatori preventivnih pregleda mobilnim mamografom u Valjevu su Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i Dom zdravlja Valjevo.

Aktuelno

Dan maline u Brankovini (foto: Milena Kuzmanović)
U nedelju Pre 12 sati 26 minuta

U Brankovini održan jubilarni 60. Dan maline

Jubilarna 60. privredno-turistička manifestacija "Dan maline" održana je u nedelju 26. juna u Brankovini. Za najboljeg malinara proglašen je Miroslav Savić iz Donjih Leskovica. Ovo je trenutak da...

Kuća u Ulici kneza Miloša (foto: Kolubarske.rs)
Prvi i poslednji susret sa Miloradom Miškovićem Pre 17 sati 44 minuta

Čežnja za rodnom kućom

Prvi i poslednji susret u Valjevu sa Miloradom Miškovićem opisala je novinarka Ljiljana Kecojević u tekstu "Čežnja za rodnom kućom", koji je objavljen u avgustu 2013. godine u mesečniku "Revija...  · 1 komentar