Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
Anđelka Đuričić Rakić i Branko Ivković (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2022, 06:33

Ostavke čelnih ljudi valjevskog SSP

č: | fb:

Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), podneli su ostavku na stranačku funkciju. Zahtev za istupanje iz stranke podneli su i članovi Gradskog odbora SSP Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević.

 

Kako se navodi u saopštenju za javnost, koje je potpisao Branko Ivković, razlog za ovakvu odluku je "apsolutno neslaganje sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu ove godine".

 

Nakon Ivkovićeve ostavke, predsedništvo Stranke slobode i pravde treba da izabere poverenika ili povereništvo valjevskog odbora. Poverenik ili povereništvo će voditi Gradski odbor do izbora novog predsednika.

 

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Valjevu je formiran pre dve godine, dok je Gradski odbor SSP u Valjevu osnovan u februaru 2021. godine.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 7 sati 20 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...

Škola za trudnice i roditeljstvo (foto: Branko Petrović)
Obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja Pre 5 sati 10 minuta

Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i prevenciju bolesti

Tematskom radionicom Škole za trudnice i roditeljstvo, posvećene dojenju, Dom zdravlja Valjevo je obeležio Nacionalnu nedelju promocije dojenja. "Dojenje je ulaganje u zdrav život deteta i...