Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
14.06.2022, 10:39

Dometi valjevskih gimnazijalaca – Bojana Lalović Milanović i Dušan Arsenić

č: | fb:

U Valjevskoj gimnaziji će večeras u 19 časova biti predstavljeni DOMETI - nagrade koje su dobili Bojana Lalović Milanović, najbolji školski bibliotekar u Srbiji, i neponovljivi Dušan Arsenić, po šesti put dobio Sterijinu nagradu za pozorišni plakat.

 

Valjevski gimnazijalci učinili su značajne DOMETE i zavrednili su promociju svojih dela i vrednih nagrada, tim povodom Udruženje "Valjevski gimnazijalci" organizuje male svečanosti.

 

Prethodnih dana predstavljene su zbirka pesama "Iverje i okrajci" čiji je autor glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Zoran Ćosić i knjiga košarkaškog asa Mihaila Počeka, "Dvokorak - moj pogled na košarku".

 

U narednom periodu među DOMETIMA biće nagrada Zorana Đorđevića na festivalu u Kanu i nagrada Aleksandra Filipovića za najbolji aranžman na "Beogradskom proleću".

 

"Izvinjavamo se valjevskim gimnazijalcima što za to nismo znali. Zato molimo da nas o tome podsetite i obavestite, jer ne može se za sve pratiti i ne može se sve znati", poručuje Udruženje "Valjevski gimnazijalci".

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… Pre 18 sati 27 minuta

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara

Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Dogovoreno na sastanku sa premijerkom Pre 15 sati 9 minuta

Mionica dobija Centar za mlade

Mionica će dobiti savremeni Centar za mlade, prvi ovakvog tipa u ovom delu Srbije, dogovoreno je na radnom sastanku sa predsednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić u Omladinskom centru OPENS u...  · 1 komentar

Mountain Music Fest (foto: MMF)
Završen Mountain Music Fest Pre 16 sati 7 minuta

Trodnevni spoj muzike, avanture i planine

Sedmi Mountain Music Fest, koji je proteklog vikenda održan na Divčibarama, uprkos najavljenom lošem vremenu, okupio je preko 3000 ljubitelja planine i kvalitetne muzike.  · 1 komentar