Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
Valjevska gimnazija (foto: Đorđe Đoković)
14.06.2022, 10:39

Dometi valjevskih gimnazijalaca – Bojana Lalović Milanović i Dušan Arsenić

č: | fb:

U Valjevskoj gimnaziji će večeras u 19 časova biti predstavljeni DOMETI - nagrade koje su dobili Bojana Lalović Milanović, najbolji školski bibliotekar u Srbiji, i neponovljivi Dušan Arsenić, po šesti put dobio Sterijinu nagradu za pozorišni plakat.

 

Valjevski gimnazijalci učinili su značajne DOMETE i zavrednili su promociju svojih dela i vrednih nagrada, tim povodom Udruženje "Valjevski gimnazijalci" organizuje male svečanosti.

 

Prethodnih dana predstavljene su zbirka pesama "Iverje i okrajci" čiji je autor glumac Narodnog pozorišta u Beogradu Zoran Ćosić i knjiga košarkaškog asa Mihaila Počeka, "Dvokorak - moj pogled na košarku".

 

U narednom periodu među DOMETIMA biće nagrada Zorana Đorđevića na festivalu u Kanu i nagrada Aleksandra Filipovića za najbolji aranžman na "Beogradskom proleću".

 

"Izvinjavamo se valjevskim gimnazijalcima što za to nismo znali. Zato molimo da nas o tome podsetite i obavestite, jer ne može se za sve pratiti i ne može se sve znati", poručuje Udruženje "Valjevski gimnazijalci".

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 22 sati

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".