Gordan Milosavljević  (foto: Đorđe Đoković)
Gordan Milosavljević (foto: Đorđe Đoković)
20.06.2022, 10:45

Gordan Milosavljević rukovodi valjevskim odborom Stranke slobode i pravde

č: | fb:

Valjevski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u narednom periodu predvodiće povereništvo, na čijem čelu će biti Gordan Milosavljević, član Izvršnog odbora SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug, saopštila je Stranka slobode i pravde.

 

Povereništvo će rukovoditi valjevskim odborom te stranke do izbora novog Gradskog odbora, koji će, kako je saopšteno, biti formiran u narednom periodu i koji će "nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini".

 

Do postavljanja povereništva došlo je nakon što su Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednik GrO SSP u Valjevu, podneli ostavke na stranačke funkcije, dok je nekoliko članova Gradskog odbora SSP napustilo stranku.

 

"Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke slobode i pravde Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja", navodi se u saopštenju za javnost.

 

Dodaje se da su ostavke lični stav dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im stranka zahvaljuje na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi.

 

"Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce, i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad. Naša borba se nastavlja!", poručuje se u saopštenju za javnost koje je potpisao Gordan Milosavljević, član IO SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug.

Aktuelno

Prijem za najbolje đake (foto: www.valjevo.rs)
Organizovalo rukovodstvo Grada Pre 8 sati 5 minuta

Prijem za najbolje valjevske osnovce i srednjoškolce

Prijem za 142 "vukovca" i đaka generacije osnovnih i srednjih škola priređen je u subotu na platou kod spomenika Dragojlu Dudiću. Đacima generacije uručene diplome i novčana nagrada, "vukovcima"...  · 3 komentara