Gordan Milosavljević  (foto: Đorđe Đoković)
Gordan Milosavljević (foto: Đorđe Đoković)
20.06.2022, 10:45

Gordan Milosavljević rukovodi valjevskim odborom Stranke slobode i pravde

č: | fb:

Valjevski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u narednom periodu predvodiće povereništvo, na čijem čelu će biti Gordan Milosavljević, član Izvršnog odbora SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug, saopštila je Stranka slobode i pravde.

 

Povereništvo će rukovoditi valjevskim odborom te stranke do izbora novog Gradskog odbora, koji će, kako je saopšteno, biti formiran u narednom periodu i koji će "nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini".

 

Do postavljanja povereništva došlo je nakon što su Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednik GrO SSP u Valjevu, podneli ostavke na stranačke funkcije, dok je nekoliko članova Gradskog odbora SSP napustilo stranku.

 

"Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika GrO Valjevo Stranke slobode i pravde Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja", navodi se u saopštenju za javnost.

 

Dodaje se da su ostavke lični stav dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im stranka zahvaljuje na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi.

 

"Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce, i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad. Naša borba se nastavlja!", poručuje se u saopštenju za javnost koje je potpisao Gordan Milosavljević, član IO SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug.

Aktuelno

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 20 sati 51 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 1 dan 1 sati

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...  · 5 komentara