Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2022, 09:10

Zaprašivanje komaraca na više lokacija

č: | fb:

Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji grada Valjeva uređajima sa zemlje obaviće danas beogradsko preduzeće za promet, usluge i posredovanje "Delfin trejd" od 19.00 do 23.00 časa ukoliko se steknu povoljni meteorološki uslovi. Kao preparat će se koristiti Aqua K – Othrine, na bazi deltametrina, saopšteno je iz Gradske uprave. 

 

Mole se pčelari da preduzmu sve neophodne mere zaštite pčela, navodi se u saopštenju

 

Prema najavi, zaprašivanje komaraca obaviće se u parkovima: Pećina, Jadar, spomen - park Vidrak, Peti Puk, spomen - park Brankovina; zelene površine u stambenim naseljima; zelene neuređene površine: poligon Peti Puk, Senjak; bazen u Petnici; stadioni: park Pećina, ZSK, Radnički.

 

Zatim, zelene javne površine u naseljenom mestu Divčibare; vodotokovi reka i priobalja i to: Obnica od KZP do ušća, Jablanica od Sedlara do ušća, Kolubara od restorana "Lovci" do ušća sa Ljubostinjom, površine oko Petničkog jezera, reka Bela Kamenica na Divčibarama, Gradac od crpne stanice Ploče do ušća, reka Brankovina od spomen - kompleksa do magistralnog puta.

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara