Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2022, 09:10

Zaprašivanje komaraca na više lokacija

č: | fb:

Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji grada Valjeva uređajima sa zemlje obaviće danas beogradsko preduzeće za promet, usluge i posredovanje "Delfin trejd" od 19.00 do 23.00 časa ukoliko se steknu povoljni meteorološki uslovi. Kao preparat će se koristiti Aqua K – Othrine, na bazi deltametrina, saopšteno je iz Gradske uprave. 

 

Mole se pčelari da preduzmu sve neophodne mere zaštite pčela, navodi se u saopštenju

 

Prema najavi, zaprašivanje komaraca obaviće se u parkovima: Pećina, Jadar, spomen - park Vidrak, Peti Puk, spomen - park Brankovina; zelene površine u stambenim naseljima; zelene neuređene površine: poligon Peti Puk, Senjak; bazen u Petnici; stadioni: park Pećina, ZSK, Radnički.

 

Zatim, zelene javne površine u naseljenom mestu Divčibare; vodotokovi reka i priobalja i to: Obnica od KZP do ušća, Jablanica od Sedlara do ušća, Kolubara od restorana "Lovci" do ušća sa Ljubostinjom, površine oko Petničkog jezera, reka Bela Kamenica na Divčibarama, Gradac od crpne stanice Ploče do ušća, reka Brankovina od spomen - kompleksa do magistralnog puta.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 48 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar