Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Zaprašivanje komaraca (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2022, 09:10

Zaprašivanje komaraca na više lokacija

č: | fb:

Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji grada Valjeva uređajima sa zemlje obaviće danas beogradsko preduzeće za promet, usluge i posredovanje "Delfin trejd" od 19.00 do 23.00 časa ukoliko se steknu povoljni meteorološki uslovi. Kao preparat će se koristiti Aqua K – Othrine, na bazi deltametrina, saopšteno je iz Gradske uprave. 

 

Mole se pčelari da preduzmu sve neophodne mere zaštite pčela, navodi se u saopštenju

 

Prema najavi, zaprašivanje komaraca obaviće se u parkovima: Pećina, Jadar, spomen - park Vidrak, Peti Puk, spomen - park Brankovina; zelene površine u stambenim naseljima; zelene neuređene površine: poligon Peti Puk, Senjak; bazen u Petnici; stadioni: park Pećina, ZSK, Radnički.

 

Zatim, zelene javne površine u naseljenom mestu Divčibare; vodotokovi reka i priobalja i to: Obnica od KZP do ušća, Jablanica od Sedlara do ušća, Kolubara od restorana "Lovci" do ušća sa Ljubostinjom, površine oko Petničkog jezera, reka Bela Kamenica na Divčibarama, Gradac od crpne stanice Ploče do ušća, reka Brankovina od spomen - kompleksa do magistralnog puta.

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 14 sati 38 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara