Plakat Tešnjarske večeri
Plakat Tešnjarske večeri
11.07.2022, 06:55

Čorba, Bebe, Bekvalac i Samardžić na Tešnjarskim

č: | fb:

Valjevski letnji festival, 35. Tešnjarske večeri, biće održan od 4. do 10. avgusta, objavljeno je na fb stranici Turističke organizacije Valjevo. Međutim, nije objavljen program ovogodišnje manifestacije.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pored izložbi, književnih večeri, promocija…, planirana su četiri velika koncerta. Nastupiće Riblja čorba, Neverne bebe, Nataša Bekvalac i Željko Samardžić.

 

Član Gradskog veća zadužen za kulturu Nenad Patijarević kaže da je vrlo izvesno da će upravo oni, o kojima se nezvanično govori, održati koncert, ali naglašava da će ove sedmice Savet Tešnjarskih večeri razmatrati predlog programa ovogodišnjeg festivala. Dodaje da će nakon toga Centar za kulturu obajviti poziv za podnošenje ponuda organizovanja 35. Tešnjarskih večeri.

 

Nenad Patijarević kaže da bi najkasnije do 20. jula trebalo da bude poznat program ovogodišnjeg letnjeg festivala i tada će javnost biti upoznata o tome šta nas od 4. do 10 avgusta očekuje na Tešnjarskim večerima.

 

Za ovogodišnje Tešnjarske večeri biće utrošeno 5,2 miliona dinara, od toga pet miliona dinara iz budžeta, dok će preostali iznos biti obezbeđen iz ostalih izvora.

 

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 18 sati 30 minuta

Možda i jesmo "narod najstariji", a da li smo "odrasli"?

Ne mora biti štetno ali korisno nije, ne obraćati pažnju na mišljenje nauke. Pogotovu ako se bavi društvom, i do nekog mišljenja je došla konstatujući mišljenje značajnih ljudi ili (i) značajnog...

Dečja nedelja u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Program na Trgu vojvode Mišića Pre 22 sati 9 minuta

"Dečja nedelja" i u Mionici

Učenici osnovnih škola i predškolci okupili su se na Trgu vojvode Mišića u Mionici i zajedno otvorili "Dečju nedelju" koja se ove godine održava pod sloganom "Veliko srce dece Srbije".