Plakat Tešnjarske večeri
Plakat Tešnjarske večeri
11.07.2022, 06:55

Čorba, Bebe, Bekvalac i Samardžić na Tešnjarskim

č: | fb:

Valjevski letnji festival, 35. Tešnjarske večeri, biće održan od 4. do 10. avgusta, objavljeno je na fb stranici Turističke organizacije Valjevo. Međutim, nije objavljen program ovogodišnje manifestacije.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pored izložbi, književnih večeri, promocija…, planirana su četiri velika koncerta. Nastupiće Riblja čorba, Neverne bebe, Nataša Bekvalac i Željko Samardžić.

 

Član Gradskog veća zadužen za kulturu Nenad Patijarević kaže da je vrlo izvesno da će upravo oni, o kojima se nezvanično govori, održati koncert, ali naglašava da će ove sedmice Savet Tešnjarskih večeri razmatrati predlog programa ovogodišnjeg festivala. Dodaje da će nakon toga Centar za kulturu obajviti poziv za podnošenje ponuda organizovanja 35. Tešnjarskih večeri.

 

Nenad Patijarević kaže da bi najkasnije do 20. jula trebalo da bude poznat program ovogodišnjeg letnjeg festivala i tada će javnost biti upoznata o tome šta nas od 4. do 10 avgusta očekuje na Tešnjarskim večerima.

 

Za ovogodišnje Tešnjarske večeri biće utrošeno 5,2 miliona dinara, od toga pet miliona dinara iz budžeta, dok će preostali iznos biti obezbeđen iz ostalih izvora.

 

 

 

Aktuelno

Saop[tenje Pre 1 dan 2 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar

 (foto: )
Bez kraja Pre 22 sati 48 minuta

Neka se vrši pravda, a svet neka propada! Nekad bilo...

Ničeg novog pod kapom nebeskom, nema svrhe lamentirati nad "ludnicom" ili "euforijom", zvanom "Katar!". Viđana je uvek u vreme svetskih i evropskih prvenstava u fudbalu. Nešto manjih u sportovima,...