Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
05.08.2022, 12:42

Uhapšeni mladići osumnjičeni za napad na taksistu

č: | fb:

Valjevska policija je, brzim i efikasnim radom, identifikovala i uhapsila D. V. (19) iz Novog Kneževca i B. I. (18) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su noćas zadali više udaraca pedesettrogodišnjem taksisti koji ih "opel astrom" dovezao u okolinu Valjeva, a potom mu oteli automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.

 

Nedaleko odatle, osumnjičeni su automobilom sleteli sa puta, ostavili vozilo i pešice se udaljili, a kriminalistička policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

 

Vozač taksija je, sa teškim telesnim povredama, zbrinut u valjevskoj bolnici.

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Mountain Music Fest  (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
Sedmo izdanje Pre 15 sati 13 minuta

Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

Sedmo izdanje Mountain Music Festa (MMF) biće održano ovog vikenda, od 12. do 14. avgusta na Divčibarama. Nastupiće 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene. Program za posetioce različitih...  · 1 komentar

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 10.08.2022

"Bilo kakva da je, moja je!"

Šta znači biti "za svoju zemlju" odnosno "svoj narod", što je zahtev za koji se obično smatra nečim o čemu nema spora? (Pa ni razmišljanja). Za zemlju geografski ili demografski, za teritoriju ili...  · 1 komentar