Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
05.08.2022, 12:42

Uhapšeni mladići osumnjičeni za napad na taksistu

č: | fb:

Valjevska policija je, brzim i efikasnim radom, identifikovala i uhapsila D. V. (19) iz Novog Kneževca i B. I. (18) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su noćas zadali više udaraca pedesettrogodišnjem taksisti koji ih "opel astrom" dovezao u okolinu Valjeva, a potom mu oteli automobil i odvezli se u nepoznatom pravcu.

 

Nedaleko odatle, osumnjičeni su automobilom sleteli sa puta, ostavili vozilo i pešice se udaljili, a kriminalistička policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila.

 

Vozač taksija je, sa teškim telesnim povredama, zbrinut u valjevskoj bolnici.

 

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Aktuelno

Jelena Obućina (foto: NUNS)
NUNS na prvoj liniji - Za bezbednost novinara na internetu Pre 16 sati 40 minuta

Jelena Obućina: Pretnje se moraju prijaviti

BIRN je u saradnji s NUNS-om pokrenuo kampanju #NaPrvojLiniji kojom žele da skrenu pažnju na sve veći broj napada na novinare u digitalnoj sferi. Kolubarske.rs se pridružuju kampanji.  · 3 komentara

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 20 sati 7 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...