Mountain Music Fest  (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
Mountain Music Fest (MMF) (foto: Đorđe Đoković)
11.08.2022, 11:06

Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

č: | fb:

Sedmo izdanje Mountain Music Festa (MMF) biće održano ovog vikenda, od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

 

Kao prvi planinski festival na ovim prostorima, MMF će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka, koji će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene.

 

Festivalske kapije se otvaraju u petak u 17 časova, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors.

 

Drugog dana, u subotu 13. avgusta, glavna bina od 18časova rezervisana je za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će od 15 časova izvođači biti Mutanti, a na Vinilu od podneva ploče vrte dvojac iz portugala – Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a. 

 

Na nedeljnom MMF afterday do 18 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

 

Kao i prethodnih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta – za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

 

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

 

Karte se mogu kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Aktuelno

 (foto: )
Važan jubilej Pre 1 sati 32 minuta

Gino Vannelli na 40. Valjevskom džez festivalu

Jubilarni 40. Valjevski Džez festival, sa motom "Istorija, tradicija, spektakl", biće održan od 16. do 18. maja. "Imamo veliku čast da premijerno u ovom delu Evrope predstavimo veliku svetsku...

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 1 dan 1 sati

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara