Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
18.08.2022, 07:14

Javni poziv za energetsku efikasnost

č: | fb:

Grad Valjevo je raspisao javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema ugradnjom kalorimetara, cirkulacionioh pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Valjeva u 2022. godini.

 

Ovaj javni poziv je raspisan u okviru realizacije Programa za sprovođenje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Valjeva za 2022. godinu za koji je opredeljeno 60 miliona dinara, polovinu sredstava je obezbedilo Ministarstvo rudarstva i energetike. Od ukupno 60 miliona dinara za dve mere koje su obuhvaćene Javnim pozivom opredeljeno je 20 miliona, do čega je 15 miliona za prvu, a pet miliona dinara za drugu meru.

 

Cilj sprovođenja ove mere je unapređenje energetske efikasnosti i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji grada Valjeva.

 

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom i ovim javnim pozivom, a koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

 

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva.

Aktuelno

Dobitnici Vukove nagrade (foto: )
Za 2023. godinu Pre 15 minuta

Izuzetna Vukova nagrada dodeljena valjevskoj biblioteci

Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" dobitnik je Izuzetne Vukove nagrade za 2023. godinu. Direktorki Matične biblioteke Violeti Milošević nagrada je uručena na tradicionalnoj svečanosti u...