Sneg u centru Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
Sneg u centru Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
19.09.2022, 09:26

Raspisan tender za zimsko održavanje ulica i puteva

č: | fb:

Gradska uprava grada Valjeva raspisala je javnu nabavku - Zimsko održavanje ulica i puteva na teritoriji grada Valjeva za period 15.11.2022. do 31.03.2023. godine. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 62.727.150 dinara, a rok za podnošenje ponuda je 12. oktobar 2022.

 

Prema tehničkoj specifikaciji, pružalac usluga se obavezuje da održava i čisti saobraćajnice u gradu Valjevu, lokalne i nekategorisane puteve, kao i ulice na Divčibarama prema Programu zimskog održavanja.

 

Prema Programu zimskog održavanja ulica u Valjevu, javnih i nekategorisanih puteva i saobraćajnica na Divčibarama, sneg se čisti u 84 ulice u gradu, od toga 41 je u prvoj grupi, dok su 43 ulice u drugoj grupi zimskog održavanja. Pored gradskih ulica čiste se lokalni putevi i to 18 prvog i 11 drugog prioriteta, dok se na Divčibarama čisti 16 saobraćajnica, od toga je deset prvi prioritet.

 

Tender za zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva i na Divčibarama lane je bio okončan 23. septembra. Prošle zime ulice i puteve održavalo je građevinsko preduzeće "Ingrap-Omni" iz Beograda, a vrednost posla je bila 62.359.660 dinara sa PDV-om.

 

 

 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...