Sneg u centru Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
Sneg u centru Valjeva (foto: Đorđe Đoković)
19.09.2022, 09:26

Raspisan tender za zimsko održavanje ulica i puteva

č: | fb:

Gradska uprava grada Valjeva raspisala je javnu nabavku - Zimsko održavanje ulica i puteva na teritoriji grada Valjeva za period 15.11.2022. do 31.03.2023. godine. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 62.727.150 dinara, a rok za podnošenje ponuda je 12. oktobar 2022.

 

Prema tehničkoj specifikaciji, pružalac usluga se obavezuje da održava i čisti saobraćajnice u gradu Valjevu, lokalne i nekategorisane puteve, kao i ulice na Divčibarama prema Programu zimskog održavanja.

 

Prema Programu zimskog održavanja ulica u Valjevu, javnih i nekategorisanih puteva i saobraćajnica na Divčibarama, sneg se čisti u 84 ulice u gradu, od toga 41 je u prvoj grupi, dok su 43 ulice u drugoj grupi zimskog održavanja. Pored gradskih ulica čiste se lokalni putevi i to 18 prvog i 11 drugog prioriteta, dok se na Divčibarama čisti 16 saobraćajnica, od toga je deset prvi prioritet.

 

Tender za zimsko održavanje ulica i lokalnih puteva na teritoriji Valjeva i na Divčibarama lane je bio okončan 23. septembra. Prošle zime ulice i puteve održavalo je građevinsko preduzeće "Ingrap-Omni" iz Beograda, a vrednost posla je bila 62.359.660 dinara sa PDV-om.

 

 

 

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 3 sati 46 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara