Zapaljeni automobili (foto: Kolubarske.rs)
Zapaljeni automobili (foto: Kolubarske.rs)
06.10.2022, 09:06

Zapaljena četiri automobila u dvorištu porodične kuće Panić

č: | fb:

U noći između srede i četvrtka zapaljena su četiri automobila porodice Panić u dvorištu njihove kuće u Knez Miloševoj ulici u širem centru Valjeva.

 

U ovom požaru potpuno su uništena dva vozila, "citroen C 1” i "fiat 500 L", dok su "mercedes A" teško i "mini kantrimen" lakše oštećena. Automobili su vlasništvo Vladimira Panića, košarkaškog trenera, nekadašnjeg poznatog košarkaša valjevskog Metalca, Pivovarne Laško, Crvene zvezde i brojnih drugih klubova u zemlji i inostranstvu, njegovog brata i majke.

(Foto: Kolubarske.rs)

 

"Jutros oko četiri časa podstanarka, koja živi u prizemlju kuće, primetila je da se neko kreće u dvorištu, a onda je ubrzo buknula vatra. Odmah me je pozvala, a ja vatrogasce i usledila je hitna intervencija, sprečeno je širenje vatre na okolne objekte i požar je ugašen - rekao je Panić.

 

Dodaje da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi počinilac. Bačene su zapaljive smese najpre na "fiat", zatim na "citroen",  i plamen je odmah buknuo. Panić kaže da ima razloga da sumnja na jednu osobu koja bi mogla biti naručilac diverzije i da je to saopštio policiji i tužilaštvu koji su obavili uviđaj. 

 

"Ovo je urađeno da se ugrozi moja sigurnost i sigurnost moje porodice. Sva sreća što su vatrogasci brzo došli, vatra je mogla da zahvati i kuću u kojoj su mi supruga, deca, brat...", rekao je Vladimir Panić

 

Procena je da je pričinjena materijalna šteta od par desetina hiljada evra. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

(Foto: Kolubarske.rs)Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 16 sati 34 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara