Zapaljeni automobili (foto: Kolubarske.rs)
Zapaljeni automobili (foto: Kolubarske.rs)
06.10.2022, 09:06

Zapaljena četiri automobila u dvorištu porodične kuće Panić

č: | fb:

U noći između srede i četvrtka zapaljena su četiri automobila porodice Panić u dvorištu njihove kuće u Knez Miloševoj ulici u širem centru Valjeva.

 

U ovom požaru potpuno su uništena dva vozila, "citroen C 1” i "fiat 500 L", dok su "mercedes A" teško i "mini kantrimen" lakše oštećena. Automobili su vlasništvo Vladimira Panića, košarkaškog trenera, nekadašnjeg poznatog košarkaša valjevskog Metalca, Pivovarne Laško, Crvene zvezde i brojnih drugih klubova u zemlji i inostranstvu, njegovog brata i majke.

(Foto: Kolubarske.rs)

 

"Jutros oko četiri časa podstanarka, koja živi u prizemlju kuće, primetila je da se neko kreće u dvorištu, a onda je ubrzo buknula vatra. Odmah me je pozvala, a ja vatrogasce i usledila je hitna intervencija, sprečeno je širenje vatre na okolne objekte i požar je ugašen - rekao je Panić.

 

Dodaje da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi počinilac. Bačene su zapaljive smese najpre na "fiat", zatim na "citroen",  i plamen je odmah buknuo. Panić kaže da ima razloga da sumnja na jednu osobu koja bi mogla biti naručilac diverzije i da je to saopštio policiji i tužilaštvu koji su obavili uviđaj. 

 

"Ovo je urađeno da se ugrozi moja sigurnost i sigurnost moje porodice. Sva sreća što su vatrogasci brzo došli, vatra je mogla da zahvati i kuću u kojoj su mi supruga, deca, brat...", rekao je Vladimir Panić

 

Procena je da je pričinjena materijalna šteta od par desetina hiljada evra. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

(Foto: Kolubarske.rs)



Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 15 sati 9 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...