Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
19.10.2022, 13:45

Krivične prijave protiv osumnjičenih za krađu goriva iz kamiona

č: | fb:

Valjevska policija rasvetlila je osam teških krađa i podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu protiv dva devetnaestogodišnjaka i jednog dvadesetogodišnjaka iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, oni se sumnjiče da su, od avgusta do oktobra, iz osam kamiona koji su se nalazili na privatnim posedima, ukrali 1485 litara dizel goriva, tako što su bušili rezervoare i istakali gorivo. Procenjuje se da su na ovaj način oštetili vlasnike za oko 326.700 dinara.

 

Policija je od osumnjičenih oduzela šrafilicu i tri kanistera u kojima se nalazilo 60 litara dizel goriva, koje će biti vraćeno vlasnicima.

 

Takođe, dvojica muškaraca, starosti 49 i 39 godina, terete se da su od njih kupovali gorivo, pa su protiv njih podnete krivične prijave za prikrivanje.

Aktuelno

Gradsko veće (foto: Kolubarske.rs)
Zbog ulaganja u Privrednu zonu Pre 7 minuta

Prvi rebalans budžeta već na početku godine

Prvim rebalansom budžeta Valjeva za 2023. godinu gradska kasa biće "teža" za 326,6 miliona dinara. Novac je neophodan za ulaganje u Privrednu zonu. Korekcija gradske kase rađena je i u februaru...

Prizanje za Mionicu (foto: www.mionica.rs)
U 2022. godini Pre 6 minuta

Priznanje Mionici za unapređenje e-Uprave

Opština Mionica jedna je od najuspešnijih lokalnih samouprava prema ostvarenim rezultatima na polju razvoja eUprve u lokalnoj zajednici u 2022. godini.

Karikatura za Makija (1999.) (foto: Dušan Arsenić)
Ars Vivendi Pre 22 sati 20 minuta

Maki

"Sloboda čoveka nije u tome da može činiti sve što želi, nego u tome da ne mora činiti ono što ne želi",  Žan Žak Ruso.   Znao sam da je teško bolestan, ali, znajući ga, mislio sam – boriće...  · 6 komentara