Parking kod hrama (foto: Kolubarske.rs)
Parking kod hrama (foto: Kolubarske.rs)
26.12.2022, 10:00

"Harmonija projekt" radi projekat za parking kod Hrama

č: | fb:

Posao izrade projektne dokumentacije za parkng kod Hrama Vaskrsenja Hristovog u Valjevu dobila je ovdašnja firma "Harmonija projekt" čija je ponuđena cena od 1.233.000 dinara bez PDV-a bila najpovoljnija na javnoj nabavci, koju je raspisala Gradska uprava Valjeva, za koju je podneto pet ponuda.

 

Pored valjevske firme, koja je dobila posao, ponude su dostavili šabačka firma "Set" sa cenom od 1.240.600 dinara, "Pins inženjering" iz Novog Sada ponuđena cena 1.244.000, sledi zajednička ponuda od 1.350.000 dinara dve valjevske firme "Aseco engineering" i Projektni biro Kraft inženjering, i peti ponuđač sa cenom od 1.485.000 dinara bila je firma iz Novog Sada "Andzor engineering". Sve ponude su bez PDV-a.

 

U okviru projektno-tehničke dokumentacije treba uraditi projekat parternog uređenja javnog parkinga sa pripadajućim saobraćajnicama, projekte parkinga, kišne kanalizacije i javnog osvetljenja, geotehnički elaborat, kao i projekat rušenja postojećeg objekta na parceli.

 

Kako je navedeno u projektnom zadatku, pored "maksimalnog broja parking mesta za putnička vozila, projektovati i pet parking mesta za autobuse". Planirati i projektovati privremene objekte, mokri čvor kontejnerkog tipa, kao i prostoriju kontejnerskog tipa za osoblje za naplatu i određivanje parkinga. Između parking mesta i razdelnih ostrva planirati sadnju stabala, navedeno je, pored ostalog, u projektnom zadatku.

 

Rok je 20 kalendarskoh dana od uvođenja u posao za izradu IDR-a, 30 kalendarskih dana od dobijanja lokacijskih uslova za izradu PGD-a i 20 dana od dobijanja rešenja za izvođenje radova za izradu PZI.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 36 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara