Parking kod hrama (foto: Kolubarske.rs)
Parking kod hrama (foto: Kolubarske.rs)
26.12.2022, 10:00

"Harmonija projekt" radi projekat za parking kod Hrama

č: | fb:

Posao izrade projektne dokumentacije za parkng kod Hrama Vaskrsenja Hristovog u Valjevu dobila je ovdašnja firma "Harmonija projekt" čija je ponuđena cena od 1.233.000 dinara bez PDV-a bila najpovoljnija na javnoj nabavci, koju je raspisala Gradska uprava Valjeva, za koju je podneto pet ponuda.

 

Pored valjevske firme, koja je dobila posao, ponude su dostavili šabačka firma "Set" sa cenom od 1.240.600 dinara, "Pins inženjering" iz Novog Sada ponuđena cena 1.244.000, sledi zajednička ponuda od 1.350.000 dinara dve valjevske firme "Aseco engineering" i Projektni biro Kraft inženjering, i peti ponuđač sa cenom od 1.485.000 dinara bila je firma iz Novog Sada "Andzor engineering". Sve ponude su bez PDV-a.

 

U okviru projektno-tehničke dokumentacije treba uraditi projekat parternog uređenja javnog parkinga sa pripadajućim saobraćajnicama, projekte parkinga, kišne kanalizacije i javnog osvetljenja, geotehnički elaborat, kao i projekat rušenja postojećeg objekta na parceli.

 

Kako je navedeno u projektnom zadatku, pored "maksimalnog broja parking mesta za putnička vozila, projektovati i pet parking mesta za autobuse". Planirati i projektovati privremene objekte, mokri čvor kontejnerkog tipa, kao i prostoriju kontejnerskog tipa za osoblje za naplatu i određivanje parkinga. Između parking mesta i razdelnih ostrva planirati sadnju stabala, navedeno je, pored ostalog, u projektnom zadatku.

 

Rok je 20 kalendarskoh dana od uvođenja u posao za izradu IDR-a, 30 kalendarskih dana od dobijanja lokacijskih uslova za izradu PGD-a i 20 dana od dobijanja rešenja za izvođenje radova za izradu PZI.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 9 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 12 sati 33 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar