SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
27.02.2023, 09:58

Konkurs za privredno-turističke manifestacije

č: | fb:

Gradska uprava Valjeva raspisala je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta grada za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija Valjeva u 2023. godini.

 

Ove godine u gradskom budžetu za te projekte je opredeljeno 4,5 miliona dinara, dok je lane za podsticaj privredno-turističkih manifestacija bilo izdvojeno tri miliona dinara.

 

U javnom konkursu navedena su četiri kriretijuma za ocenjivanje programa, a  pravo podnošenja prijava za dodelu sredstava imaju udruženja čije će se programske aktivnosti realizovati na teritoriji Valjeva koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifesacija. Rok za podnošenje prijava na konkurs je 10. mart 2023. godine.

 

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 12 sati 14 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 15 sati 34 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.