SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
27.02.2023, 09:58

Konkurs za privredno-turističke manifestacije

č: | fb:

Gradska uprava Valjeva raspisala je konkurs za dodelu sredstava iz budžeta grada za projekte koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifestacija Valjeva u 2023. godini.

 

Ove godine u gradskom budžetu za te projekte je opredeljeno 4,5 miliona dinara, dok je lane za podsticaj privredno-turističkih manifestacija bilo izdvojeno tri miliona dinara.

 

U javnom konkursu navedena su četiri kriretijuma za ocenjivanje programa, a  pravo podnošenja prijava za dodelu sredstava imaju udruženja čije će se programske aktivnosti realizovati na teritoriji Valjeva koji podstiču afirmaciju privredno-turističkih manifesacija. Rok za podnošenje prijava na konkurs je 10. mart 2023. godine.

 

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 43 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 43 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar