Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
16.03.2023, 08:50

Plakati protiv lidera desnice i u Valjevu

č: | fb:

Plakati sa uvredljivim porukama namenjenim predsednici Srpske stranke Zavetnici Milici Đurđević Stamenkovski, liderima Dveri Bošku Obradoviću i Novog DSS Milošu Jovanoviću, osvanuli su i u Valjevu.

 

Plakati, na kojima se Obradović, Jovanović i Đurđević Stamenkovski dovode u vezu sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, polepljeni su po banderama i stablima drveća u centru valjevskog naselja Peti puk. Sa većine bandera i stabala građani su pocepali i pobacali uvredljive plakate kojima se targetiraju opozicioni političari.

Plakati na Petom puku

Plakati na Petom puku (Foto: Kolubarske.rs)

  

Poslanici četiri parlamentarne stranke desnice Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove kraljevine Srbije, zatražili su nedavno od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku u roku od nekoliko dana jer je, kako su naveli, prihvatio francusko-nemački plan za kosovsko pitanje.

 

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 16 sati 11 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara