Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
16.03.2023, 08:50

Plakati protiv lidera desnice i u Valjevu

č: | fb:

Plakati sa uvredljivim porukama namenjenim predsednici Srpske stranke Zavetnici Milici Đurđević Stamenkovski, liderima Dveri Bošku Obradoviću i Novog DSS Milošu Jovanoviću, osvanuli su i u Valjevu.

 

Plakati, na kojima se Obradović, Jovanović i Đurđević Stamenkovski dovode u vezu sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, polepljeni su po banderama i stablima drveća u centru valjevskog naselja Peti puk. Sa većine bandera i stabala građani su pocepali i pobacali uvredljive plakate kojima se targetiraju opozicioni političari.

Plakati na Petom puku

Plakati na Petom puku (Foto: Kolubarske.rs)

  

Poslanici četiri parlamentarne stranke desnice Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove kraljevine Srbije, zatražili su nedavno od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku u roku od nekoliko dana jer je, kako su naveli, prihvatio francusko-nemački plan za kosovsko pitanje.

 

Aktuelno

 (foto: )
Na platou Centra za kulturu Pre 4 sati 47 minuta

Noćni bazar u Valjevu

Turistička organizacija Valjevo, u saradnji sa "Novosadskim noćnim bazarom", po prvi put u našem gradu organizuje u subotu, 22. juna "Noćni bazar" na platou Centra za kulturu. Osim promotivnog i...