Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
Plakati na Petom puku (foto: Kolubarske.rs)
16.03.2023, 08:50

Plakati protiv lidera desnice i u Valjevu

č: | fb:

Plakati sa uvredljivim porukama namenjenim predsednici Srpske stranke Zavetnici Milici Đurđević Stamenkovski, liderima Dveri Bošku Obradoviću i Novog DSS Milošu Jovanoviću, osvanuli su i u Valjevu.

 

Plakati, na kojima se Obradović, Jovanović i Đurđević Stamenkovski dovode u vezu sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, polepljeni su po banderama i stablima drveća u centru valjevskog naselja Peti puk. Sa većine bandera i stabala građani su pocepali i pobacali uvredljive plakate kojima se targetiraju opozicioni političari.

Plakati na Petom puku

Plakati na Petom puku (Foto: Kolubarske.rs)

  

Poslanici četiri parlamentarne stranke desnice Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove kraljevine Srbije, zatražili su nedavno od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku u roku od nekoliko dana jer je, kako su naveli, prihvatio francusko-nemački plan za kosovsko pitanje.

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 36 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara